El Barça celebra un dels gols contra el Wolfsburg a la final de la Women's Champions League d'Eindhoven
Barça 3-2 Wolfsburg

Remuntada implacable del Barça per la segona Women's Champions League

Actualitzat: Dissabte, 3 de juny de 2023. 18:43
Temps de lectura: 3 minuts

El Barça ha firmat una remuntada espectacular per tenyir de blaugrana la segona Women's Champions League del club. Patri Guijarro ha donat vida a les de Jonatan Giráldez amb dos gols i Fridolina Rolfö ha posat la rúbrica amb un 3-2 que manté el Barça a dalt de tot del futbol.

Per què és important? El FC Barcelona es jugava recuperar la corona europea després de la derrota de la final de la temporada passada a Torí. Al davant, les alemanyes del Wolfsburg, que juraven revenja després de ser eliminades en l'edició anterior precisament per les culers.

A fons: Els dos gols del Wolfsburg que han fet que el Barça se n'anés amb cares llargues als vestidors en el descans no han estat prou per tombar les noves campiones d'Europa, que han marcat dos gols a l'inici de la segona part davant dels 34.100 espectadors del PSV Stadion de Eindhoven.

Què ha passat? Malgrat que ha avisat primer el conjunt barceloní, ha obert la 'llauna' el Wolfsburg en el minut 3. La davantera Ewa Pajor va robar la pilota a Lucia Bronze en zona perillosa, que es va aproximar a la frontal de l'àrea i va connectar un potent xut amb la dreta que, malgrat tocar la portera rival, va acabar tocant el fons de la xarxa.

• Ha respost l'equip entrenat per Jonatan Giráldez diverses vegades, amb bones possessions i un domini constant que s'ha traduït en perilloses ocasions, com un cop de cap d'Irene Paredes o una rematada amb la dreta d'Aitana Bonmatí.
  • Tanmateix, el Wolfsburgo ha exhibit una precisió de sala d'operacions en la seva segona arribada davant de Sandra Paños. Alexandra Popp ha posat el 0-2 de cap, donant un cop que ha anestesiat les culers abans del descans, tot i que han estat molt a prop de reduir distàncies al minut 45.
  • A la tornada a la gespa, la xerrada de Giráldez ha precedit l'espectacle de Patri Guijarro, que ha igualat el marcador en escassos minuts. Un gol després de l'altre i sense donar temps de reacció a les alemanyes, i amb assistències de Graham Hansen i Aitana Bonmatí.
  • En ple estat de 'xoc', les jugadores entrenades per Tommy Stroot gairebé ni s'han apropat a la porteria culer. I la sentència blaugrana ha quallat en el minut 70, després d'un colossal error en cadena de la defensa del Wolfsburg. Caldentey ha lluitat per la pilota per assistir a Rolfö, que, arribant de segona línia, no ha perdonat.

A més: Els canvis de Tommy Stroot no han funcionat i el seu equip només ha generat una ocasió clara de gol, en un córner i ja amb el llarguíssim temps afegit a punt d'expirar.

Alineacions: FC Barcelona: Paños; Bronze, Paredes, Mapi León, Rolfö; Bonmatí (Putellas, min.90), Walsh (Engen, min.89), Patri Guijarro; Graham Hansen (Crnogorcevic, min.79), Paralluelo (Geyse, min.70) i Caldentey (Pina, min.79).

• Wolfsburgo: Frohms; Wilms (Hegering, min.84), Hendrich, Janssen, Rauch; Oberdorf, Roord (Lattwein, min.72), Huth; Jónsdóttir, Pajor (Bremer, min.84) i Popp.

Categoria: Fanzone