Fanzone
Lionel Messi amb Joan Laporta
Foto: Lionel Messi amb Joan Laporta | Europa Press
Radiografia del retorn

Messi espera el Barça mentre les ofertes de Miami i Aràbia tempten el pare

Temps de lectura: 2 minuts
Lionel Messi amb Joan Laporta
Foto: Lionel Messi amb Joan Laporta | Europa Press

Calma tensa a can Barça. Leo Messi espera que Joan Laporta pugui moure fitxa. Mentre que el president culer també espera que la Lliga li doni llum verda.

Situació actual: Laporta ha presentat el pla de viabilitat al president de La Lliga, Javier Tebas, on es detallen els números del F.C.Barcelona amb l'astre argentí entre les files blaugranes.

  • Segons fonts de la direcció culer, aquest pla es farà esperar encara deu dies per ser estudiat i aprovat. És per això que Leo Messi espera impacient que hi hagi moviments als despatxos.
  • Aquestes mateixes fonts coneixedores del cas Messi expliquen que el club és optimista i que Tebas aprovarà el pla de viabilitat.

Què vol ell? Fonts consultades asseguren que Messi està "boig per tornar" al club que el va veure créixer i explotar com a millor jugador del món. Per aquest motiu Laporta confia que l'argentí esperi fins a l'últim moment al Barça, i al seu pla de viabilitat que dormita a les oficines de La Lliga.

L'entorn de Messi: La família del jugador no és tan pacient com ell. Sobretot el seu pare. Jorge Messi té sobre la taula ofertes astronòmiques de dos altres clubs, i la temptació el fa apressar cada cop més a Laporta.

  • Els contactes entre el pare de Messi i la directiva culer són constatables i d'aquests es desprèn que a l'entorn del futbolista cada cop se li acaba més la paciència, tot i el somni de l'argentí de tornar a vestir la samarreta blaugrana.

Les ofertes: Actualment, Messi té sobre la taula dues sucoses ofertes, però tres camins. La primera és la de l'Inter de Miami: una copiosa suma de diners a una ciutat idíl·lica dels Estats Units. La segona, de l'Al-Hilal, a Riad, Aràbia Saudita: una oferta que de materialitzar-se el convertiria en el futbolista més ben pagat del món i de la història.

  • El tercer camí és el sender blaugrana. Una ruta plena de revolts econòmics, dificultats contractuals, però que condueix de tornada a casa.
Categoria: Fanzone