Fanzone
Leo Messi i Neymar Jr, en la foto de comiat que ha compartit el futbolista brasiler
Foto: Leo Messi i Neymar Jr, en la foto de comiat que ha compartit el futbolista brasiler | Twitter
Futbol

El trist i honest comiat de Neymar a Leo Messi del PSG: "No ha sortit..."

Actualitzat: Dilluns, 5 de juny de 2023. 17:03
Temps de lectura: 2 minuts
Leo Messi i Neymar Jr, en la foto de comiat que ha compartit el futbolista brasiler
Foto: Leo Messi i Neymar Jr, en la foto de comiat que ha compartit el futbolista brasiler | Twitter

Neymar Jr. ha volgut compartir un missatge a les seves xarxes socials per acomiadar-se de Leo Messi, després que el PSG hagi confirmat de forma oficial la seva marxa del club parisenc.

Per què és important? La seva sortida de París és el primer pas perquè l'astre argentí torni al Barça. Ell espera l'oferta de Joan Laporta, però les ofertes de Miami i Aràbia tempten el pare.

Context: El divorci entre Messi i el PSG s'ha consumat aquest dissabte 3 de juny de forma definitiva, després que hi arribés l'agost del 2021. Ha aconseguit tres títols, però marxa sense haver aconseguit per als francesos l'ansiada Champions que tant desitgen i després de ser sancionat per indisciplina.

  • "Després de dues temporades a la capital francesa, l'aventura de Leo Messi amb el Paris Saint-Germain arribarà a la seva fi en acabar la campanya 2022-23. El PSG s'enorgulleix d'haver comptat entre les seves files amb el millor futbolista de tots els temps", diu el comunicat parisenc.

Què diu Neymar? El futbolista brasiler ha compartit un missatge trist i ple de sinceritat per acomiadar-se de qui ha estat company seu a França, però també al Barça prèviament.

  • "Germà... no ha sortit com pensàvem, però ho hem intentat tot. Ha estat un plaer compartir dos anys més amb tu. Molta sort en la teva nova etapa i que siguis feliç. T'estimo".

El més nou: Joan Laporta, president del Barça, i Jorge Messi, el pare de l'astre argentí, s'han reunit aquest dilluns 5 de juny. Una trobada a casa del dirigent culer en què s'ha avançat en la tornada de Leo Messi al club blaugrana.

Categoria: Fanzone