Fanzone
Andrea Pirlo, debutant amb Jijantes FC
Foto: Andrea Pirlo, debutant amb Jijantes FC | Kings League
Jijantes FC

La presentació amb tots els honors d'Andrea Pirlo a la Kings League: "Grazie mille"

Temps de lectura: 2 minuts
Andrea Pirlo, debutant amb Jijantes FC
Foto: Andrea Pirlo, debutant amb Jijantes FC | Kings League

El moment més esperat de la jornada de la Kings League ha estat protagonitzat per una llegenda del futbol italià. Ni més ni menys que Andrea Pirlo, el nou fitxatge de Jijantes FC i que ha estat presentat aquest diumenge 4 de juny.

Per què és important? Pirlo va jugar gairebé tota la seva carrera a Itàlia en equips com Inter, Milan o Juventus. De fet, va guanyar la Champions League amb el Milan en dues ocasions.

En detall: La presentació ha estat a l'altura del personatge, amb tots els honors. Amb una catifa vermella i els jugadors de l'equip de Gerard Romero fent un passadís, l'exjugador de la Juventus ha fet acte de presència a la competició de Gerard Piqué.

  • Com no podia ser d'una altra manera, l'italià jugarà amb el seu mític dorsal número 21.

Què han dit? "Estem molt il·lusionats per veure't jugar. Sé que saps castellà. Aquí tens el teu equip i el teu president. Ha estat mirant els partits previs i coneix bé les normes, més o menys", ha explicat l'exparella de Shakira, després de donar-se la mà amb el nou jugador.

  • "El míster t'ha tractat bé?", li ha preguntat Romero a Pirlo, que ha assentit i ha agraït la rebuda amb un "grazie mille". "El show ja l'hem fet, a partir d'ara a jugar, deixem-nos de ximpleries, que s'ha de guanyar a Pío", ha conclòs el president de Jijantes.

Mentrestant: Des que es va anunciar el fitxatge del jugador, els organitzadors de la competició han posat a la venda la samarreta per uns 70 euros aproximadament.

Per acabar: Pirlo se suma així a grans només del futbol que ja han debutat a la competició. Ronaldinho Gaucho, el Kun Agüero, 'Chicharito' Hernández, Iker Casillas, Raúl Tamudo o Joan Capdevila són alguns dels grans noms que ja han jugat al Cupra Arena.

Categoria: Fanzone