Fanzone
Aitana Bonmatí fent un petó a la copa de la Champions
Foto: Aitana Bonmatí fent un petó a la copa de la Champions | Twitter Aitana Bonmatí
Barça

Aitana és la millor jugadora de la Champions i el Barça arrasa a l'equip de l'any

Temps de lectura: 2 minuts
Aitana Bonmatí fent un petó a la copa de la Champions
Foto: Aitana Bonmatí fent un petó a la copa de la Champions | Twitter Aitana Bonmatí

La migcampista del FC Barcelona, Aitana Bonmatí, ha estat reconeguda com a millor jugadora de la Champions per la UEFA Women's Champions League. A més, les blaugranes Lucy Bronze, Irene Paredes, María León, Aitana, Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen formen part de les seleccionades a l'Equip de la Temporada.

Per què és important? Bonmatí ha jugat en 11 partits, i ha marcat 5 gols i 8 assistències en el camí per aconseguir la segona Copa d'Europa del Barça Femení.

Qui és? Bonmatí és una de les migcampistes del Barça que va debutar amb el primer equip l'any 2015 i va fer el salt definitiu l'any 2016.

  • L'any 2019 va ser escollida com a millor jugadora catalana de l'any.
  • Ara, als seus 25 anys, Aitana és la millor jugadora d'Europa.

Què ha dit? En un tuit en resposta a l'anunci del premi, Aitana ha agraït a les seves companyes d'equip, i a tot l'equip tècnic "per fer-me una millor jugadora de futbol i per tot el que estem aconseguint". 

  • També ha donat les gràcies "a tots els fans d'arreu del món que ens donen suport".

Context: Les blaugrana es van coronar com a guanyadores de la Champions el passat dissabte 3 de juny en un partit amb remuntada contra el Woldsburg.

  • Ara, amb les dades i anàlisi de tota la temporada, la UEFA Women's Champions League escull la millor jugadora d'Europa i les millors jugadores en cada posició, formant sixí l'equip ideal, anomenat Equip de la Temporada.

En detall: El Barça ha arrasat en l'onze ideal amb sis jugadores blaugrana.

  • Quatre jugadores més han estat del Woldsburg, que ha estat el segon equip amb més jugadores seleccionades per aquesta alineació.
  • La posició restant ha estat per a una jugadora de l'Arsenal: Mccabe.

Categoria: Fanzone