Fanzone
El jugador de futbol, Iñigo Martínez
Foto: El jugador de futbol, Iñigo Martínez | Óscar J.Barroso / Europa Press
Barça

Iñigo Martínez es troba a Barcelona pendent de tancar el seu fitxatge amb el Barça

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador de futbol, Iñigo Martínez
Foto: El jugador de futbol, Iñigo Martínez | Óscar J.Barroso / Europa Press

Després que Iñigo Martínez hagi anunciat que no seguirà a l'Athletic, el futbolista ha viatjat a Barcelona on espera poder concretar el seu fitxatge amb el Barça.

Què en sabem? Martínez ha anunciat a les seves xarxes socials l'adeu a l'Athletic i ràpidament el club ha deixat clar que el central ha desestimat l'oferta de renovació, cosa que l'entorn del futbolista ha desmentit.

  • "Després de diversos intents de negociació a les dues últimes temporades, Iñigo Martínez ha mantingut el seu rebuig a l'oferta del club per ampliar el seu contracte", han explicat des del club.
  • "Des de l'entorn d'Iñigo Martínez volem desmentir categòricament que l'actual directiva de l'Athletic Club de Bilbao hagi presentat cap oferta al jugador. El jugador mai no ha rebutjat una oferta del club, perquè aquesta oferta no ha existit", han dit fonts properes.

Què esperar? Martínez serà jugador del Barça per a les tres pròximes temporades i s'espera que l'anunci sigui oficial imminentment.

  • Alguns mitjans han vist al jugador en un hotel proper al Camp Nou en una visita curta abans de començar les seves vacances.
  • De fet, el jugador té previst estar uns dies més a la ciutat per conèixer el club i el seu nou domicili.
  • L'acord és total, tot i que encara està per veure quan anuncia el Barça el seu fitxatge i realitza la presentació oficial.

D'on venim? El jugador va arribar a un acord amb el Barça fa uns mesos, amb el qual passarà a ser blaugrana fins al juny de 2025. La temporada passada ja va estar a punt de fitxar per l'equip blaugrana, però no es va arribar a un acord entre els dos clubs.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol