Fanzone
El jugador de fubol, Leo Messi
Foto: El jugador de fubol, Leo Messi | Matthieu Mirville / Europa Press
Leo Messi

Leo Messi tria finalment l'Inter de Miami

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador de fubol, Leo Messi
Foto: El jugador de fubol, Leo Messi | Matthieu Mirville / Europa Press

Leo Messi ja ha decidit quin serà el seu pròxim equip. El jugador argentí jugarà la temporada que ve a l'Inter de Miami, segons ha avançat el periodista Miguel Rico.

Per què és important? Després de setmanes d'especulació sobre quin seria el destí de l'argentí, sembla que el jugador ja ha pres una decisió i és la de marxar cap a l'Inter de Miami descartant el seu retorn al Barça, com molts aficionats blaugranes volien.

Què en sabem? Encara no és oficial, però el Barça ja assumeix que Messi no tornarà la temporada que ve al club.

  • El Barça ja coneix la decisió de l'argentí, qui va anunciar que escolliria el seu destí un cop acabés la temporada a París.

D'on venim? Els últims dies s'ha parlat molt d'un retorn al Barça, sobretot després que aquest dimarts la Lliga hagués donat llum verda al pla de viabilitat econòmica de l'equip.

  • L'aprovació d'aquest pla, però, no volia dir que el club pogués inscriure a Messi perquè no compleix encara amb les normes del joc financer i ha de reduir la massa salarial que supera els 600 milions.

A més, la setmana començava bé per a molts blaugranes després de sentir les paraules del pare de Messi quan, en sortir d'una reunió amb Laporta, confirmava que la principal opció de Messi era el Barça.

A la pràctica: Per afrontar el retorn de Messi al Barça, el club ha de tancar més traspassos i això vol dir més temps. Un temps que l'argentí no vol deixar passar i ja va avisar que no esperaria un temps indefinit.

Què esperar? Tot i que encara no és oficial, tot apunta que Messi marxarà cap a Estat Units sense descartar que allà es pugui retrobar amb Sergio Busquets, qui va marxar del Barça després d'estar durant 15 anys al primer equip.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Leo Messi Barça