Fanzone
Neymar
Foto: Neymar | Europa Press
Futbol Club Barcelona

Neymar vol tornar al Barça i s'ofereix a Laporta després de la decisió de Messi

Temps de lectura: 2 minuts
Neymar
Foto: Neymar | Europa Press

Neymar vol tornar al Barça i així li ha fet saber als seus representants que ja han ofert el futbolista al president culer, Joan Laporta. 

Per què és important? El Barça activa el pla B per reforçar l'equip blaugrana després que Messi hagi trencat negociacions amb el club blaugrana, i un dels candidats és el brasiler.

Què en sabem? Ara que Lionel Messi ha fet oficial la seva voluntat de convertir-se en nou jugador de l'Inter de Miami quan finalitzi el seu vincle professional amb el PSG, l'altra estrella de París, Neymar, ha fet saber la seva intenció de tornar a Barcelona.

  • Segons Sport, l'astre brasiler hauria comunicat a la direcció del Barça que desitja tornar a la capital catalana i tancar la porta a la seva etapa a París, que just va començar quan el PSG va pagar 222 milions d'euros al Barça el 2017.

A partir d'ara: El club blaugrana té clar que acabarà tenint límit salarial per portar alguna estrella de primer nivell si assoleix un mínim de vendes. És per això, que ara es podria buscar el retorn de Neymar, si les dues parts es posen d'acord.

  • Tot i el desig del brasiler i que també és conegut que des de París busquen la seva sortida, la negociació no seria tampoc una tasca fàcil. El club culer necessita alliberar fitxes com les de Kessie, Ferran Torres i Ansu Fati.
  • El gran salari del davanter seria un dels principals inconvenients, tot i això, Neymar hauria assegurat a Laporta que no li molestaria haver de rebaixar el seu sou a canvi de poder tornar a vestir la samarreta blaugrana, club amb el qual va aconseguir la seva única Champions l'any 2015.
     

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Neymar Barça