Fanzone
El jugador de fubol, Leo Messi
Foto: El jugador de fubol, Leo Messi | Europa Press
Leo Messi

Apple TV 'pagarà' part del sou a Messi a l'Inter de Miami

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador de fubol, Leo Messi
Foto: El jugador de fubol, Leo Messi | Europa Press

Leo Messi ha anunciat que després de la sortida del PSG, el seu pròxim destí serà l'Inter de Miami. L'equip, que actualment és el cuer de la conferència est de la Major League Soccer, li ofereix un molt bon contracte i també un percentatge dels ingressos que la seva arribada a la competició generarà.

Per què és important? Els acords que té Apple TV amb el club generaran un impacte molt positiu en els honoraris del jugador argentí.

Què en sabem? Fa un any, el juny de 2022, Apple va anunciar que havia adquirit els drets d'emissió de la MLS, la lliga on ara jugarà Messi.

  • Apple va adquirir els drets de la MLS per a la retransmissió global amb una inversió de 2.500 milions de dòlars per tot l'acord.

A la pràctica: Messi va admetre haver tingut ofertes de diversos equips europeus, però les dues que més han sonat han estat la de l'Inter de Miami i Arabia Saudí.

  • Aquesta darrera l'oferia 1.500 milions de dòlars per tres temporades. 500 milions a l'any, una xifra que deixa enrere els 200 milions que suposadament cobren Ronaldo o Benzema.
  • L'altra oferta, la de l'Inter de Miami, arriba als 40 milions de dòlars per curs, però hi ha molt més al darrere.
  • Segons The Athletic, l'oferta completa inclou un percentatge no revelat de les noves altes que aconsegueixi Apple TV+ pel seu paquet de subscripcions a la MLS.

A més, Adidas, que des del 2006 és patrocinadora de Messi, també ho és de la MLS i s'hauria implicat en la negociació, fet podria augmentar els ingressos extres de l'argentí.

Finalment, casualitat o no, el passat 6 de juny Apple també va anunciar que emetrà una docusèrie amb quatre temporades sobre Messi en el passat Mundial a través d'Apple TV+. Alguns informes apunten que el jugador també obtindria una part de l'associació d'emissions Apple / MLS.

Categoria: Fanzone