La Jungla
Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'
Foto: Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío' | Telecinco
Televisió

Rocío Carrasco deixa en evidència la seva família mediàtica amb documents

Barcelona.
Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'
Foto: Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío' | Telecinco

Rocío Carrasco ha tornat a parlar i, un cop més, ha deixat en evidència la seva família mediàtica. Davant de les acusacions dels seus familiars, que la deixaven com a mentidera, la filla de Rocío Jurado ha volgut respondre amb factures que els deixen sense arguments.

Context: Quan tothom creia que ningú de la seva família estava al seu costat, En el nombre de Rocío ha demostrat que els parents no mediàtics sí que li donen suport. Fins fa uns mesos, Rocío Carrasco havia estat callada i part de la família havia aprofitat tots aquests anys de silenci per recórrer platós de televisió dient autèntiques barbaritats, però ara ha decidit desmentir totes les mentides que han fet creure.

  • Després de demostrar que la seva mare es va pagar íntegrament el tractament a Houston gràcies a la gala de TVE Rocío siempre, Rocío ha demostrat que Amador Mohedano, Rosa Benito i Chayo van ser els únics que es van beneficiar d'un esdeveniment creat per ajudar a Rocío Jurado amb el càncer que estava patint.

Al detall: 

  • Rosa Benito assegurava, fa uns dies, que Rocío Jurado tenia una assegurança molt bona i que la gala de TVE no es va fer per pagar el seu tractament. En canvi, Rocío Carrasco ha pogut demostrar que la assegurança la va contractar dos anys abans que li fos diagnosticat el càncer, i que aquest va cobrir el tractament a Espanya, però mai als Estats Units. A més, ha demostrat amb documents que la part proporcional de la gala que va guanyar la Jurado van ser 250.000 euros, coincidint amb els més de 246.000 dòlars que li va costar el tractament a Houston.
  • Amador Mohedano, que posava en dubte la ja desmentida teoria de Benito, també assenyalava que tant Rocío Carrasco com Fidel Albiac van forçar la Jurado a cantar quan estava malalta. La filla de “la més gran” responia a la seva acusació girant l’argument, i és que, segons la documentació que aportava Carrasco, “després de la gala Rocío siempre, Amador Mohedano va tancar la participació de la seva germana en un especial de Cap d’Any, del qual ell se’n va emportar 8.000 euros més”.
  • D’Ortega Cano, a més de veure’s diverses imatges on el torero havia pres unes quantes copes de més, Carrasco va recordar que s’havia dirigit a ella dolorosament en més d’una ocasió, deixant caure que “estava matant la seva mare” i que ell havia dedicat més temps a ella que la seva pròpia filla. Rocío, acompanyada d’unes imatges de l’època on es veia al torero dirigir-se a la Jurado amb males formes, va respondre-li que “no hauria de preocupar-se del temps que va ser amb ella, sinó de la qualitat d’aquest temps que va dedicar a la mare”.

Per últim: El programa també va comptar amb el testimoni de Carmen Moraira, ex-representada d’Amador Mohedano, a qui defineix com un “poca vergonya”. Moraira va reconèixer que el germà de la Jurado va posar les banyes a la seva dona, Rosa Benito, fa 39 anys, ja que deia que “no la suportava”.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió