La Jungla
Polèmica

Danae Boronat denuncia censura a 'Sport' i plega: "El descrèdit no cessa"

Barcelona.

Cop de porta de Danae Boronat al diari Sport, amb acusacions de censura incloses. A través de dues piulades aquest dimecres al migdia, la periodista tarragonina ha explicat que "no seguia la línia editorial" en el cas de la Selecció espanyola femenina de futbol i ha renunciat.

El motiu: En el conflicte entre el seleccionador Jorge Vilda i les seves jugadores, Boronat s'ha significat una vegada i una altra al costat de les esportistes. Emulant José María Aznar al faristol del Congrés, fa només dos mesos va signar la columna d'opinió Váyase señor Vilda, váyase. Ara assegura que la direcció de Sport no li deixa publicar el que vol sobre aquest tema, i que per això marxa.

Background: El passat mes de setembre, 15 futbolistes van amenaçar de renunciar si no plegava el seleccionador. Les jugadores van enviar correus electrònics a la Federació per comunicar el seu malestar. Denunciaven que:

  • No hi ha sintonia amb el cos tècnic.
  • El tracte personal no és l'adequat.
  • Els mètodes d'entrenament són antiquats. 

Què diu Danae Boronat?

  • "Sempre he opinat el que he volgut. En una ocasió els Messi es van enfadar, per una frase, i la contra online va desaparèixer, però vaig seguir tenint llibertat. La setmana passada, la meva contra no va sortir".
  • "No seguia la línia editorial en el cas de la Selecció femenina i he renunciat. Si no em deixen publicar el que vull i com vull, no puc continuar".
  • "El descrèdit de la professió no cessa, en el meu cas intentaré seguir exercint-la lliurement".
Categoria: La Jungla