La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Toni Cruanyes es fa fotos amb "la nova estrella" de TV3 i demana: "Seguiu-la!"

Barcelona.
Foto: | TV3

El Telenotícies de TV3 continua sent líders en totes les seves franges horàries, especialment als vespres, que en 18 ocasions de tot el mes de setembre es va situar com el programa més vist del dia. Bones dades amb les cares de sempre, com en Toni Cruanyes, presentador i editor, i amb el repte de continuar sent els primers quan hi surt gent nova, com ha passat aquesta setmana al 3/24.

Què diu Toni Cruanyes? Al seu perfil d'Instagram, el periodista de Canet de Mar ha publicat dues fotos amb la Bea Duodu, la jove vigatana que ha fet història com la primera persona negra en presentar un programa informatiu a la televisió pública a Catalunya. "La nova estrella de la nit a informatius de TV3. Seguiu-la al 3/24 i a les xarxes!", escriu Cruanyes.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Toni Cruanyes (@toni_cruanyes)

Qui és Bea Duodu? Nascuda a Vic de pares ghanesos, Duodu és periodista per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Abans d'arribar a presentar el 3/24, la seva carrera ha passat per RTVE, Planta baixa de TV3 i RAC1

Què diu Bea Duodu? Després d'haver presentat per primera vegada el 3/24, Duodu va definir el seu fitxatge com una "victòria col·lectiva" de la comunitat negra i migrant. "Això només és l'inici, les filles de les migrants seguirem treballant per ocupar tots els espais", assegura.

 

Categoria: La Jungla