La Jungla
Ana Rosa torna a la televisió
Foto: Ana Rosa torna a la televisió | Telecinco
Televisió

Ana Rosa torna a la televisió recuperada i amb un atac al Govern espanyol

Barcelona.
Ana Rosa torna a la televisió
Foto: Ana Rosa torna a la televisió | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha tornat a la televisió gairebé un any després d’haver de desaparegut com a conductora del seu programa per un càncer de mama. La popular presentadora ha protagonitzat un dels retorns televisius més esperats pels espectadors amb unes paraules molt emotives, a la vegada que polèmiques.

Context: El darrer 2 de novembre de 2021 la mateixa Ana Rosa va explicar que desapareixia temporalment de la televisió per enfrontar-se a un carcinoma de mama.

  • Durant els 342 dies de recuperació, Quintana s’ha mantingut allunyada de l’escenari públic, només publicant a les xarxes alguns dels seus avenços. Després d’una intervenció quirúrgica a l’abril, la presentadora va detallar que el ioga l’havia ajudat en el procés.

Al detall: 

  • Després d’onze mesos, i ja recuperada, la presentadora estrella dels matins ha tornat a la televisió fent referència a les seves paraules de comiat: "Els vaig dir que ens veuríem aviat, a mi se m'ha fet llarg, però ja soc aquí".
  • "Tinc un deute etern amb tota l'estima que m'han fet arribar", feia arribar Ana Rosa Quintana a tots els espectadors, companys de professió i, fins i tot, al Papa, de qui ha dit que li va fer arribar un rosari beneït.
  • També ha fet referència a l'amor que ha tingut a casa seva, principalment, del seu marit, filles i amigues.
  • "En aquests moments, hi ha milers de persones que estan patint el mateix o ho viuran", deia Ana Rosa abans d'anunciar que, durant el matí, explicarà la seva experiència d'aquests mesos.

Un llard al Govern espanyol: Ana Rosa Quintana ha tornat, això sí, amb el seu estil particular. I és que ha aprofitat les seves primeres paraules per llançar un llard a l'actual Govern espanyol, format pel PSOE i Unidas Podemos.

  • "Durant aquest temps, he tingut temps per anar al mercat i comprovar que estem davant dels preus més cars de la història", i ho ha assenyalat com "el miracle de les eleccions".
  • "És un miracle que, en temps de crisis, es pugin les pensions un 8,5%? Que les autonomies baixin l'IRPF? O l'anunci d'una llei que desallotjarà als okupes en 48 hores, tenint en compte que segons part del Govern aquest fenomen no existeix?", es preguntava amb ironia Ana Rosa, un clar atac a Unidas Podemos.

Suport públic: Més de 50 companys de professió, actors, cantants, polítics i altres rostres coneguts han volgut enviar la seva benvinguda pel retorn de la popular periodista a la televisió.

Categoria: La Jungla