La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Sonsoles Ónega, de la seva nova etapa a Antena 3: "Em vaig posar a plorar"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La presentadora i periodista, Sonsoles Ónega, està a punt de començar una nova etapa professional a Antena 3. Ho fa després de molts anys vinculada a la competencia, Telecinco, on va treballar primer com a reportera i després com a presentadora en diferents formats.

Què diu?: Diego Revuelta, del programa matinal Espejo Público, ha estat l'encarregat de parlar amb Sonsoles Ónega per saber com afronta el seu nou repte. Doncs cada dia falta menys per que s'estreni el seu nou programa, Y ahora Sonsoles. Una entrevista que ha tingut lloc en el nou plató de l'espai, decorat de color taronja, morat i blanc. Entre d'altres coses, la que fos presentadora de Telecinco ha reconegut el següent:

  • "El plató és impressionant".
  • "El primer dia que el vaig trepitjar em vaig posar a plorar com una magdalena i me'n vaig haver d'anar".
  • "Ara haig d'estar a l'altura del plató, com a mínim".

Què esperar? Segons ha explicat la presentadora al programa Espejo Público, presentat per la catalana Susanna Griso, el seu nou espai, que s'emetrà en directe de dilluns a divendres des de les set fins a les vuit del vespre, serà un espai on es parlaran de temes d'actualitat i també d'entreteniment.

  • "Passarem una estona de la tarda en directe, explicant tot el que passi rient i si cal també plorant".
  • "Parlarem de tots els temes amb els diferents col·laboradors que vindràn, gent amb molta experiència i gent nova també, ja que tenim l'ambició de renovar una mica la pantalla".
  • "Ens falta molt poc per estrenar el programa i ho farem amb públic en el plató, que mai abans ho he fet. Em fa especial il·lusió".

Per últim: El nou programa de Sonsoles Ónega comptará, entre d'altres, amb la participació de la periodista barcelonina Olga Viza. Així ho va desvelar la mateixa Viza fa uns dies al seu pas pel programa El Circ de 8tv. D'aquesta manera la de Barcelona torna al grup Atresmedia, després que a l'any 2003 la fessin fora de la cadena.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3