La Jungla
Foto: | TV3
Cantants

"Ho faig per tu...", la nova cançó de l'eufòrica Scorpio causa sensació a Instagram

Barcelona.
Foto: | TV3

Era una de les finalitats d'Eufòria de TV3 i poc a poc ho va aconseguint: obrir les portes de la indústria de la música en català als 16 concursants i acostar el seu son a les generacions més joves. La propera en afegir-se a la llista d'eufòrics amb tema propi és la Scorpio.

Al detall: Sisena semifinalista al concurs de TV3, la cantant barcelonina prepara un tema que barreja el trap i el reggaeton —el que es coneix com a trapeton—. Al seu compte d'Instagram, la Scorpio ha compartit els primers segons d'aquesta nova cançó, que no té encara data de publicació. "Ho faig per tu, tu, tu, tu, tu, tu, tu... un déjà vu". Sona així:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de scorpio (@scorpio.cl)

A més, la Scorpio té altres novetats pel que fa la seva carrera professional. Al setembre es va saber que tant ella com el Joan Liaño, també d'Eufòria, són dos dels fitxatges de Cruz de Navajas, el último Mecano, el show que s'estrenarà a la cúpula de Les Arenes de Barcelona el proper 18 de novembre i que combina un muntatge audiovisual amb lletres del grup d'Ana Torroja i els germans Nacho i José María Cano.

D'altra banda, la Scorpio no és la única concursant d'Eufòria que últimament ha mostrat la seva nova música a internet. Fa poc més d'una setmana, un dels altres semifinalistes, el badaloní Edu Esteve, publicava La primavera, escrita a quatre mans amb Adrià Salas de La Pegatina.

Per últim: TV3 ja treballa en la segona temporada d'Eufòria. Les inscripcions estan obertes fins el 16 de novembre. També s'està preparant un nou concurs de ball amb un format similar, Eufòria Dance, que en principi s'emetrà durant les vacances de Nadal.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música TV3 Instagram