La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Senabre obre un parèntesi a 8tv després de l'eliminació del Barça a la Champions

Barcelona.
Foto: | 8tv

Senabre Contraataca s'ha acomiadat aquest dijous a la nit de l'audiència de 8tv. Tot i que no és un adeu definitiu, defensa la cadena, sinó un "fins aviat". Segons ha pogut saber Principal, les parts preparen converses per repensar el format de cara a 2023.

Al detall: L'espai de Dani Senabre, que va començar a emetre el passat mes de setembre, obre un parèntesi a la graella de 8tv coincidint amb l'eliminació del Barça a la Champions. De fet, fonts de 8tv defensen que, fora de la màxima competició europea, la informació esportiva relacionada amb el club blaugrana "perd interès" per l'audiència.

Tot i això, les mateixes fonts de 8tv afirmen que la intenció és "continuar treballant amb ell", i que a partir del mes de gener plantejaran un nou format.

Noves plataformes: Aquest dimecres, l'equip de Senabre Contraataca va fer un primer experiment a Twitch i YouTube pel Barça-Bayern de Munic. Una nova incursió a les plataformes digitals que 8tv celebra per "la bona rebuda que va tenir". Per aquest motiu, és possible que la cadena vulgui explorar també aquesta possibilitat pels futurs projectes amb Senabre.

Per últim: En el cas de les retransmissions per internet, que podrien ser dels partits de Lliga o de qualsevol altre competició a la qual el Barça continuï amb vida, 8tv depèn també de l'agenda de Senabre, que actualment està lligat a la COPE.