La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

El Halloween de Sara Loscos (TV3) als EUA: fills americans, ja tenen disfressa

Barcelona.
Foto: | TV3

Sara Loscos ha deixat uns dies el Tot es mou per marxar als EUA, el país on ha viscut bona part de l'última dècada i on han nascut dos dels tres fills que ha tingut amb el seu home, Jordi Graupera. Coincidint amb el Halloween, l'actriu i presentadora ha explicat a TV3 com es preparen per gaudir de la festa en família.

Al detall: Loscos i família són aquests dies a Belmont (Califòrnia), acompanyant en Jordi Graupera, que fa setmanes que hi és per feina. Des d'allà, l'artista ha connectat amb la televisió pública catalana per detallar els preparatius de la nit de Tots Sants. També ha revelat de què es disfressarà amb els seus tres fills, Aurèlia, Francesca i Fèlix (les dues grans nascudes als EUA i el petit a Barcelona).

Què diu Sara Loscos?

  • "És una festa molt grossa, hi ha molts nervis. Des que els nens tornen a l'escola a l'octubre, tot està decorat".
  • "Els americans gastaran 10.600 milions de dòlars en decoracions, disfresses i caramels".
  • "En disfresses per animals, aquest any gastaran 710 milions de dòlars"
  • "La disfressa ha derivat en disfressa sexy. Quan vivia a Nova York, malgrat el fred, hi havia moltes bruixes en roba interior".

Les disfresses dels Graupera Loscos. Tal com ha explicat ella mateixa, aquest dilluns a la nit els tres fills del matrimoni sortiran pels carrers a fer l'icònic treat or trick amb la disfressa. De què aniran? "Les criatures aniran de fantasma, bruixa i carabassa", ha desvelat la mare. Per la seva part, Sara Loscos planeja disfressar-se de bruixa però amb un vestuari d'última hora, que encara no ha preparat.

A més, Loscos ha mostrat també les bosses de caramels industrials que ha preparat pels nens que piquin el timbre de casa seva, i les carabasses decorades amb les eines per fer els dibuixets amb precisió.

Per últim: Després d'unes setmanes fora, Loscos tornarà a TV3 el proper dilluns 14 de novembre, ha assenyalat abans d'acomiadar-se d'Helena Garcia Melero.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3