La Jungla
Foto: | Instagram
Ràdio

Jorge Javier a Catalunya Ràdio: cancelació de 'Sálvame' i el seu futur a la tele

Barcelona.
Foto: | Instagram

El presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, parla amb Elisenda Carod en el programa La tarda de Catalunya Ràdio.

Què sabem?: El presentador de Sálvame està de plena actualitat pels rumors que corren, que apunten que ell podria presentar-se a les eleccions vinents com a alcalde de Madrid de la mà del PSOE. Uns rumors dels quals ha parlat a Catalunya Ràdio durant la tarda del dijous 3 de novembre. Al llarg de la seva conversa també ha parlat del seu futur a la televisió i de la possible cancel·lació de Sálvame.

El futur del presentador: Parlant amb Carod, el de Badalona ha recordat que fa poc va sortir la notícia que Paolo Vasile deixaria la seva posició com a directiu de Mediaset en les setmanes vinents. Per aquest motiu, el català, tot i que prefereix ser optimista, no sap què passarà amb la seva trajectòria a l'empresa on porta treballant més de 20 anys.

  • "No sé què passarà amb el meu futur. Ara ve un conseller delegat nou i s'ha d'estar preparat per tot".
  • "Pot ser que li agradi el que faig, que no, que faci una remodelació, que estigui cansat que la meva cara surti tantes hores per televisió...".
  • "Parlo de debò, hem d'estar preparats per a tot el que pugui passar".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez)

La cancel·lació de 'Sálvame': Des de fa dies també es rumoreja que el programa de les tardes de Telecinco podria estar arribant al seu final. Especialment degut a les baixes dades d'audiència que acumula últimament per la forta competència que tenen ara a Antena 3, amb el nou programa de Sonsoles Ónega.

  • "Cap altra cadena de televisió, amb els anys que porto, s'ha posat en contacte amb mi".
  • "A Espanya no hi ha tantes televisions. O estàs a Telecinco o estàs a Antena 3".
  • "Mai he rebut cap oferta d'Antena 3. Crec que ells no em contractarien mai perquè estic molt relacionat amb Mediaset".
  • "Em costaria treballar en una altra cadena que no fos Mediset. M'identifico molt amb el seu esperit, m'agrada molt la televisió que fan. És una televisió que acompanya i ha ajudat a moltes persones a no sentir-se tan soles".
  • "Crec que estic en el lloc que em toca i en un futur ja es veurà que passa".

Background: Jorge Javier Vázquez va assolir l'èxit a Telecinco com a presentador gràcies al programa Aquí hay tomate, entre els anys 2003 i 2008. L'any 2009 va començar a presentar Sálvame. Un programa que encara es manté en l'actualitat, tot i que podria acabar desapareixent per sempre.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Ràdio