La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Chelo García-Cortés, feta pols: vol deixar 'Sálvame', no té diners i el seu llibre no es ven

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Chelo García-Cortés, la col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, està travessant un duríssim moment professional i personal.

Què sabem? Chelo García-Cortés està atrapada en un pou sense sortida. La periodista del cor està afogada pels deutes. En té moltíssims. Per exemple, té un deute hipotecari de més de 810.000 euros i la casa on viu amb la seva dona a Castelldefels ja ha patit tres embargaments. Per aquest motiu porta molts anys participant en el programa de notícies del cor i entreteniment, Sálvame, per guanyar diners i solucionar la seva delicada situació econòmica. Una situació que no millora. 

En profunditat: Tal com avança la revista Lecturas, el dimecres 16 de novembre, Chelo García-Cortés vol marxar del programa Sálvame, tot i els diners que guanya. Considera que fa molts anys que està encasellada en l'espai produït per La Fábrica de la Tele i necessita un canvi d'aires. No obstant, el canvi no arriba.

Al detall: La decisió de Chelo de voler marxar de Sálvame no ve d'ara. Ve de fa temps. I és que a la periodista no li agrada parlar de la seva vida, ni tampoc haver de disfressar-se de manera constant per fer riure al públic. La decisió de voler marxar de Sálvame la va prendre l'any 2019, aproximadament, quan va tornar d'Hondures de participar en el concurs Supervivientes. Des de llavors, s'ha posat en contacte amb diverses productores i empreses però el seu perfil, de moment, no interessa.

Per últim: De Chelo García-Cortés no només no interessa el seu perfil, sinó que tampoc interessa el seu llibre 'Sin etiquetas'. Així ho afirma la revista Lecturas. Un llibre que la periodista del cor ha publicat recentment i que fa poc va anar a presentar en el programa Planta Baixa de TV3. Un llibre on Chelo explica alguns dels episodis més rellevants de la seva vida com el suïcidi de la seva mare o els anys de relació amb el presentador José Manuel Parada. La periodista de  Sálvame es pensava que el llibre seria ben rebut pel públic i que l'ajudaria amb la seva delicada situació econòmica. Però de moment no està sent el cas. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco