La Jungla
Ayuso (Lara Díez) al 'Polònia'
Foto: Ayuso (Lara Díez) al 'Polònia' | TV3
Televisió

Les polèmiques del Mundial i les protestes contra Ayuso arriben al 'Polònia'

Barcelona.
Ayuso (Lara Díez) al 'Polònia'
Foto: Ayuso (Lara Díez) al 'Polònia' | TV3

La nova entrega del Polònia ha fet crítica, en forma de paròdia, de dues de les polèmiques més destacades del moment: la decisió de fer el Mundial a Qatar, un país amb poques llibertats democràtiques; i les protestes contra Díaz Ayuso. El programa de TV3 també ha fet sàtira d’unes peculiars visites a l’oculista dels polítics del moment.

Protestes contra Ayuso: La gestió de la sanitat pública a Madrid per part d’Isabel Díaz Ayuso ha provocat protestes multitudinàries contra la presidenta de la Comunitat de Madrid. 

  • En aquesta ocasió, l’Ayuso del Polònia ha sortit a defensar-se, mantenint que no hi ha mancances en sanitat, i ha anunciat una altra proposta: derivar els malalts al bar.

El Mundial a Qatar: Miquel Iceta, ministre d’Esports, i Luis Enrique visiten Qatar en plena polèmica pel Mundial. La seva intenció? Comprovar si les llibertats del país arriben als mínims democràtics. Una visita marcada per les poques llibertats democràtiques del país.

Polítics a l’oculista: La reforma del delicte de sedició ha provocat reaccions molt diverses a cada partit polític. El que diu la derogació del delicte de sedició es veu des d’ulls molt diferents.

  • Aragonès, Borràs, Asens, Ayuso i Pedro Sánchez visiten l’oculista del Polònia per saber com veu cadascú aquesta derogació. I, com és d'esperar, fan lectures molt diferents.