La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Tensíssim cara a cara entre Shakira i Piqué: ell passa d'ella i ella fa això

Barcelona.
Foto: | Instagram

Gerard Piqué i Shakira s'han vist les cares, després de firmar la seva separació i arribar a un acord sobre la custòdia dels seus dos fills, Milan i Sasha.

Què sabem? La tarda de dissabte, el que fos jugador de futbol i la cantant es van veure les cares en públic, després de dies sense fer-ho. Una trobada molt incòmoda i molt comentada, amb motiu del partit de beisbol de Milan, el fill gran de l'exparella que té nou anys. Piqué i Shakira van fer com si no es coneguessin. Cadascun per la seva banda, deixant clar la dolenta relació que tenen després de posar punt final a la seva relació de quasi dotze anys.

Què ha passat? La trobada entre Piqué i Shakira ha estat qualificada de tensa per a moltes persones. I és que en tot moment es van intentar evitar. Gerard va veure el partit des de les grades i Shakira va fer el mateix, però des de l'angle contrari. Tot i que el que més ha cridat l'atenció de tothom és un groller gest per part de la cantant cap a Piqué. En un moment del partit, Shakira es rasca l'ull, però no ho fa de manera normal, sinó que ho fa amb el dit del mig. Un moment del qual se n'ha fet ressò el programa Socialité, de Telecinco. Parlem d'això.

A més a més: La cantant no s'ha manifestat amb relació al polèmic gest, suposadament, dirigit a Gerard Piqué. No obstant, Shakira, a través del seu compte d'Instagram, sí que ha penjat una fotografia d'ella amb el seu fill Milan, després del partit de beisbol. Una publicació que suma més de dos milions de 'm'agrada' i moltíssims comentaris. La cantant fa un petó a la galta al seu fill, mentre que ell, equipat amb roba de beisbol, subjecta un petit trofeu amb les mans.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

Per últim: Després d'arribar a un acord sobre la custòdia dels fills, Shakira marxarà a viure a Miami amb Milan i Sasha, quan la salut del seu pare sigui òptima. Gerard Piqué podrà veure els seus fills durant deu dies al mes. Per fer-ho, el que fos jugador del Barça viatjarà cada mes fins a la ciutat de Florida. Piqué també podrà veure els seus fills durant les vacances d'estiu, Nadal i els tres períodes de vacances que hi ha als Estats Units. Un acord que ja s'ha presentat en els jutjats de Barcelona i només falta que sigui ratificat per un jutge americà.

Categoria: La Jungla