La Jungla
Foto: | Europa Press
Monarquia

Corinna Larsen confessa quin és el gran problema de Joan Carles: l'alcohol

Barcelona.
Foto: | Europa Press

L'empresària alemanya parla en l'últim episodi del seu pòdcast de la polèmica cacera d'elefants de Joan Carles a Botswana, l'any 2012, per la qual va pagar prop de 50.000 euros. Un safari que es va produir en un moment molt delicat: en plena crisi econòmica i quan s'havia destapat l'escàndol d'Iñaki Urdangarín.

Què sabem? La que fos amant de l'emèrit recorda en l'últim episodi del seu pòdcast, titulat Matar a Dumbo, el viatge que ella, el seu fill Alexander, el seu exmarit Adkins i Joan Carles van fer fins a Botswana. Una polèmica escapada on l'emèrit va patir una forta caiguda durant la nit. Una caiguda amb la qual es va trencar el maluc i va ser traslladat d'urgència fins a Madrid, amb l'avió de Corinna, per poder ser operat.

Què ha dit? Corinna s'ha esplaiat com mai recordant l'escapada a l'Àfrica que va fer amb l'emèrit. Un viatge que va ser el detonant que sortís a la llum la seva relació amb Joan Carles. Una relació que va durar vuit anys, des del 2004 fins al 2012.

  • "La caiguda es va produir de matinada, després d'una llarga nit de vi i copes".
  • "Va sortir de la tenda, amb molts problemes per mantenir l'equilibri, per anar al bany".
  • "De camí va ensopegar amb l'arrel d'un arbre o una pedra i va caure a terra".
  • "La caiguda va ser molt forta i l'equip de seguretat que hi havia allà va anar corrents a ajudar-lo i portar-lo de nou al llit".
  • "Quan li vaig preguntar què havia passat em va dir que no se'n recordava, però que tenia molt dolor".
  • "L'alcohol li havia emboirat la memòria i efectivament Joan Carles s'havia caigut".
  • "La meva primera reacció va ser demanar un avió perquè teníem al cap d'estat amb hemorràgies internes".
  • "Ell negava tota l'estona i deia que no. Em va demanar si podíem utilitzar el meu avió perquè fer servir un vol d'evacuació mèdica generaria molt rebombori".

A més a més: Finalment Joan Carles, explica Corinna, va ser evacuat en el seu jet privat fins a Madrid per ser operat d'urgència. Un vol de tornada on l'emèrit va continuar fent de les seves. I és que tot i la medicació que estava prenent pel dolor, Joan Carles, afirma Corinna, no va deixar de beure alcohol en cap moment. Tant és així que Corinna va intentar que l'emèrit deixés de consumir, però no va haver-hi manera. "Jo soc el rei d'Espanya i faig el que em dona la gana", va dir el monarca.

Per últim: Joan Carles va ser operat a l'Hospital Quirónsalud San José de Madrid, on li van posar una pròtesi en el maluc dret. L'emèrit va estar ingressat durant diversos dies, rebent les visites tant de Corinna com de la seva dona Sofía. Tot i que en els passadissos del centre mèdic es feia tot el possible perquè les dues dones no coincidissin. A la sortida de l'hospital Joan Carles va pronunciar la cèlebre frase: "Ho sento molt, m'he equivocat i no tornarà a passar".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Podcast