La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Jorge Javier Vázquez es compra una segona mansió valorada en 1,5 milions d'euros

Barcelona.
Foto: | Telecinco

El presentador català de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, es guanya molt bé la vida a Mediaset, cadena on porta treballant durant molts anys.

Què sabem? Segons informa la revista Diez Minutos, en portada el dimecres 23 de novembre, el català de Badalona s'acaba de comprar una segona mansió. Jorge Javier Vázquez ja en té una, que és on viu actualment, però en volia una altra. Així que se l'ha comprat. Perquè pot, perquè té diners. Molts. Una enorme casa situada molt a prop de la que té ara, en una luxosa i tranquila urbanització situada en el nord de la capital.

Com és? La propietat que acaba de comprar el presentador del programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, està valorada en 1,5 milions d'euros, segons explica la revista, i té una superfície de 2.418 metres quadrats. Un habitatge de dues plantes que està registrada com a 'edifici-hotel' i que Jorge Javier Vázquez va adquirir el passat setembre, després de gaudir de les vacances d'estiu. Una mansió, construïda amb obra vista i formigó, que el presentador de Badalona reformarà sencera per deixar al seu gust.

A més a més: A l'espera que comencin les obres a la propietat que acaba de comprar, el terreny, de moment, està sent usat pels seus animals. I és que Jorge Javier té diversos gossos i també un ase, Fortunato, que li han regalat fa poc.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez)

Per últim: L'actual mansió on viu Jorge Javier Vázquez, situada a la urbanització de Madrid, La Florida, la va adquirir l'any 2010. Un habitatge que el presentador va tenir a la venda durant una temporada, però que amb l'arribada de la pandèmia i veient que ningú la comprava la va treure del mercat. La mansió on viu ara Jorge Javier està dividida en dues plantes. Entre altres, té quatre dormitoris, cinc lavabos, un enorme menjador amb grans finestrals al jardí i piscina i una cuina minimalista d'última generació. La mansió també disposa de gimnàs i zones de relaxació amb sales d'estar.

Categoria: La Jungla