La Jungla
L'humorista Eugenio, en una imatge d'arxiu
Foto: L'humorista Eugenio, en una imatge d'arxiu | TVE
Famosos

Eugenio, la pel·lícula: David Verdaguer interpretarà l'humorista al nou film de Trueba

Barcelona.
L'humorista Eugenio, en una imatge d'arxiu
Foto: L'humorista Eugenio, en una imatge d'arxiu | TVE

David Trueba prepara una pel·lícula sobre la vida d'Eugenio, que es rodarà el 2023. El protagonista serà David Verdaguer.

Al detall: Tal com ha explicat el cineasta en una entrevista a El món a RAC1, Verdaguer serà l'encarregat de donar vida al popular humorista del ¿Saben aquel que diu...?. L'acompanyarà Carolina Yuste, que interpretarà la dona d'Eugenio.

A més, Trueba ha revelat que el rodatge començarà el proper mes d'abril a Barcelona, tot i que encara no se'n sap la data de l'estrena.

Altres projectes: Més enllà de la pel·lícula sobre la vida d'Eugenio que ha anunciat aquest dimecres, Trueba ha revelat que té dos projectes més entre mans.

  • Sèrie-documental sobre la reina emèrita Sofia. Ja està enllestida i porta per títol, en castellà, La vida real. El públic trobarà "molts testimonis i una intensa relació amb la cort", i tindrà un estil similar a la seva nova producció sobre Jordi Pujol i família.
  • Sèrie-documental sobre Felipe González. En aquest cas, "la veu i el testimoni" de l'expresident del Govern espanyol seran la base d'aquesta història.

Per últim: Trueba estrena aquest dijous La sagrada familia, la sèrie-documental sobre els Pujol. A RAC1, el director ha assegurat que és "un intent de posar ordre i equilibri a retrat personal i polític" de l'expresident de la Generalitat. Llums i ombres d'una figura cabdal de la política catalana que es podran veure a HBO Max.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Pel·lícules