La Jungla
Javier Ruiz, aquest dimecres a 'El Circ'
Foto: Javier Ruiz, aquest dimecres a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Javier Ruiz, solter d'or de la tele que lliga a 8tv: "Tinc missatges d'amigues..."

Barcelona.
Javier Ruiz, aquest dimecres a 'El Circ'
Foto: Javier Ruiz, aquest dimecres a 'El Circ' | 8tv

L'entrevistador, entrevistat. Aquest dimecres, Javier Ruiz ha estat uns dels convidats d'El Circ de 8tv. Preguntes de televisió, periodisme... i la seva vida privada. Solter d'or entre els presentadors, el periodista valencià ha triomfat entre l'audiència.

Al detall: Abans d'acabar l'entrevista, Lorena Vázquez ha tret els colors a Ruiz. Mentre mirava el mòbil, la col·laboradora explicava: "Tinc missatges de dues amigues que em pregunten el teu estat civil". Aquest ha estat el moment, compartit a les xarxes socials d'El Circ:

Què diu Javier Ruiz? Sorprès, el presentador ha reaccionat fent broma. "El meu públic no són les teves amigues, el públic d'informatius va de 65 en amunt", ha assenyalat després de demanar fotos de les candidates. Tot i això, ha acabat assegurant que té "tots els compromisos del món".

Casat o solter? Als 49 anys, Javier Ruiz no s'ha casat mai ni tampoc té fills. Abocat de ple amb la feina, en més d'una ocasió ha arribat a dir que ell només està "casat amb el periodisme".

Per últim: Aquest dimecres, El Circ ha assolit un 1,3% de quota de pantalla en la franja posterior a les onze de la nit, amb un pic d'espectadors que ha arribat als 18.000. Amb l'especial del Dia Mundial de la Tele de dilluns, va arribar a l'1,7% i 32.000 espectadors, ajudant a 8tv a fer màxim del mes de novembre.

Categoria: La Jungla