La Jungla
Iker Casillas, en una imatge d'arxiu
Foto: Iker Casillas, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Casillas, irat amb la notícia de l'operació de Carbonero, rep crítiques pels fills

Barcelona.
Iker Casillas, en una imatge d'arxiu
Foto: Iker Casillas, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Sara Carbonero ha estat operada d'urgència, després d'una revisió pel càncer d'ovari que li van detectar el 2019. La notícia ha transcendit aquest dimecres a la nit. Hores més tard, Iker Casillas ha esclatat públicament per la filtració a la premsa.

Al detall: Des de Qatar, on es troba amb un equip de RTVE per comentar els partits del Mundial de Futbol, Casillas s'ha pronunciat a Twitter sobre la publicació de la notícia de la seva exparella. Segons l'exfutbolista, és "lamentable" la "carrera de cascar una puta notícia" sense tenir en compte "el mal que fan a l'entorn".

A més, Casillas ha optat finalment per quedar-se a Qatar després de la intervenció de Carbonero, malgrat que en un primer moment havia plantejat l'opció de tornar a Madrid per fer-se càrrec dels dos fills que tenen en comú "per donar normalitat a la situació", segons Lecturas. Una decisió que li ha valgut una allau de crítiques, també a les xarxes socials.

Què ha passat? Segons ha avançat Lecturas, Carbonero va haver d'ingressar d'urgència per ordre dels metges i va ser operada aquest dilluns, després de detectar que alguna cosa no anava bé a l'última revisió programada. La seva família no s'ha separat d'ella des d'aleshores.

Per últim: El maig de 2019, Carbonero feia públic que havia estat operada d'urgència d'un tumor en un ovari. "Afortunadament l'hem agafat a temps", explicava aleshores. "Em queden mesos de lluita i el tractament corresponent".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Salut Futbol