La Jungla
Luis Enrique i Puigdemont al 'Polònia'
Foto: Luis Enrique i Puigdemont al 'Polònia' | TV3
Televisió

La faceta 'streamer' de Luis Enrique i el cara a cara de Puigdemont i Llarena, a 'Polònia'

Barcelona.
Luis Enrique i Puigdemont al 'Polònia'
Foto: Luis Enrique i Puigdemont al 'Polònia' | TV3

La nova entrega del Polònia ha parodiat dos dels temes més destacats del moment a Catalunya: l’estrena de Luis Enrique a Twitch, i el cara a cara entre Puigdemont i Llarena al Tribunal General de la Unió Europea. El programa de TV3 també ha fet sàtira d’una problemàtica comuna a totes les llars amb l’arribada de l’hivern.

Alguns homes sediciosos: La visita de Carles Puigdemont al Tribunal General de la Unió Europea ha arribat al Polònia. Llarena ha declarat per les acusacions de l'expresident sobre si va ser ell qui va ordenar el codi “rojigualda”.

  • Puigdemont ha pressionat tant a Llarena, que ha acabat reconeixent: “El que tu dius ‘inventar’, nosaltres li diem ‘interpretar’ i ‘maquillar els fets’”.

Luis Enrique al Twitch: L’estrena de seleccionador espanyol a la plataforma ha estat un dels temes més comentats del Mundial de Qatar 2022 a Catalunya, ja que el retransmetrà com a streamer al seu propi canal personal.

  • El Luis Enrique del Polònia ha començat la connexió amb molt d’humor, carregat de pulles cap al Mundial i les polèmiques que l’envolten.

«L’home del gas»: El programa de TV3 també ha volgut capficar-se a la casa dels espectadors perquè se sentissin identificats. Per això, ha estrenat la nova pel·lícula de terror que ha causat furor al Festival de Sitges: “L’home del gas”.