La Jungla
Virginia Maestro, en una imatge d'arxiu
Foto: Virginia Maestro, en una imatge d'arxiu | Mediaset
Televisió

Virginia Maestro també esclata contra Pablo Motos: "Masclista, violent, cutre..."

Virginia Maestro, en una imatge d'arxiu
Foto: Virginia Maestro, en una imatge d'arxiu | Mediaset

La cantant Virginia Maestro ha esclatat també contra Pablo Motos, enmig de l'onada de crítiques contra el presentador d''El Hormiguero' per fer preguntes masclistes a les convidades del programa d'Antena 3.

Per què és important? Un anunci del Ministeri d'Igualtat per denunciar el masclisme de la societat, tot inspirant-se en una entrevista de Pablo Motos, així com la seva resposta carregant contra l'oficina d'Irene Montero, han aixecat aquesta forta polèmica precisament en la setmana del 25N.

Què va passar? En una entrevista el 2009 per promocionar el disc 'Labuat', el presentador li va preguntar on es va comprar el vestit "tan estrany" que portava, i ella es va recol·locar l'escot.

  • "No sé si és millor que et tapis o que ho deixis estar", va dir ell, tot afegint: "Estic intentant, mira que tens els ulls... És tan estrany", deia ell sense encertar-ne una.
  • "Aviam, Pablo, no em facis això", va reaccionar ella, visiblement incòmoda mentre es cobria els pits amb les mans.
  • Mentrestant, la realització del programa va posar música 'sexy' i el públic va acompanyar les intencions del presentador aplaudint i rient.

Què diu? La cantant Virginia Maestro, guanyadora d''Operación Triunfo' l'any 2008, ha recorregut a Twitter per publicar un missatge carregant públicament contra Pablo Motos, amb motiu d'una entrevista que titlla amb adjectius carregats d'indignació i malestar.

  • "Doncs sí, va ser masclista, violent, incòmode, cutre, vergonyós i molt lamentable. Què fàcil fer això des del poder".
  • "Menys esborrar i més disculpes. Tots ens equivoquem i reconèixer-ho seria més savi. Fi", conclou Maestro el seu tweet.

Per acabar: Elsa Pataky, Mónica Naranjo, Anastacia... la llista interminable del masclisme de Pablo Motos a 'El Hormiguero'.

Categoria: La Jungla