La Jungla
Shaila Dúrcal i Rocío Carrasco guanyen la quarta gala del 'Mediafest'
Foto: Shaila Dúrcal i Rocío Carrasco guanyen la quarta gala del 'Mediafest' | Telecinco
Televisió

Rocío Carrasco guanya el 'Mediafest' i destina els diners en defensa de víctimes de violència vicària

Barcelona.
Shaila Dúrcal i Rocío Carrasco guanyen la quarta gala del 'Mediafest'
Foto: Shaila Dúrcal i Rocío Carrasco guanyen la quarta gala del 'Mediafest' | Telecinco

Rocío Carrasco i Shaila Dúrcal han guanyat la quarta gala del Mediafest Night Fever, dedicada al cant i la caracterització dels concursants. La guanyadora ha decidit destinar els 3.000 euros del premi a una causa que ha viscut de primera mà. 

Context: La quarta gala del Mediafest Night Fever s’ha destinat al cant i la transformació dels concursants en els famosos amb qui cantaven o altres cantants de renom. En el cas de Rocío Carrasco, s’ha caracteritzat de Rocío Dúrcal i ha cantat amb la Shaila, amiga seva.

Al detall: 

  • En aparèixer a l’escenari caracteritzada per Rocío Dúrcal, la filla de la famosa cantant s’ha emocionat en ‘tornar a veure’ a la seva mare aparèixer. Les dues han mostrat molta complicitat i suport mutu.
  • Rocío i Shaila han cantat un tema mític que van cantar les seves mares, que tenien una molt bona relació.
  • Rocío Carrasco ha sorprès molt a l’audiència amb la seva veu, ja que no és cantant i ha aconseguit estar a l’altura de Shaila Dúrcal.
  • Soraya Arnelas, que es trobava com a membre del jurat, ha finalitzat l’actuació plorant, en recordar a les dues grans Rocíos i veure a les seves filles tan unides.
  • Tot i no rebre la millor puntuació pel jurat, sí que l’ha rebut per part de l’audiència. Amb els vots sumats, ha quedat en primera posició coincidint amb Irma Soriano. Finalment, els professors han desempatat i han donat per guanyadora a la filla de Rocío Jurado.

Violència vicària: Pel fet de guanyar, Rocío Carrasco ha tingut l’oportunitat de repartir 3.000 euros a l’ONG que volgués. Sense pensar-s’ho, Carrasco ha escollit destinar els diners a ‘Libres de Violencia Vicaria’, associació en defensa de víctimes de violència vicària.

  • Després d’organitzar el concert benèfic «Mujeres cantan a Rocío Jurado» pel Dia Internacional de la Dona aquest mateix any, Rocío ha destinat els diners a una causa que ella mateixa ha patit, pels episodis viscuts amb els seus fills i el seu ex narrats a la seva docusèrie.
  • L’associació a la qual ha donat els diners es dedica a informar, conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la necessitat de la defensa dels drets de mares i fills víctimes de violència vicària.