La Jungla
Cristina Porta a 'Sálvame'
Foto: Cristina Porta a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Cristina Porta fitxa com a col·laboradora de 'Sálvame' en plena polèmica

Barcelona.
Cristina Porta a 'Sálvame'
Foto: Cristina Porta a 'Sálvame' | Telecinco

Cristina Porta, col·laboradora televisiva a 8tv i Mediaset, ha fitxat per Sálvame com a tertuliana, arran de la polèmica entre Jorge Pérez i Alba Carrillo, d’on la periodista ha sortit també assenyalada.

Context: Després de la intervenció de Cristina Porta a Sálvame el darrer dimecres per defensar a Jorge Pérez per la polèmica amb Alba Carrillo, els rumors als mitjans i les xarxes socials respecte a la possible incorporació de la periodista al programa eren molt sonats.

Al detall: 

  • Terelu Campos i María Patiño eren les encarregades d’anunciar públicament la incorporació de Porta a Sálvame com a col·laboradora.
  • La intenció del programa amb la periodista és que s’incorpori al programa perquè s’espera que la polèmica entre Jorge i Alba Carrillo s’allargui en el temps, donat que cada cop surt més informació. A més, Jorge podria ser concursant de la nova edició de Pesadilla en El Paraíso.
  • Minuts abans de fer-se pública la notícia, Cristina va posicionar-se amb força: “Tothom ha d’aprendre molt, jo la primera, però no soc una principiant. Fa molts anys que treballo a la televisió”.

Reaccions: Alguns col·laboradors de Sálvame van reaccionar en conèixer la notícia en directe.

  • La primera persona a felicitar-la va ser Kiko Hernández: “Jo soc un dels més antics que està al programa i me n’alegro que estiguis aquí perquè ets periodista, ets una mica escurçó i una mica xunga (...) i aquesta és la gent que necessitem aquí”.
  • Qui no es va alegrar tant de la incorporació va ser Miguel Frigenti, a qui li “cau malament”, però accepta la decisió de la productora: “Soc professional i, si he de compartir plató amb tu, ho faré perquè per davant de tot està el meu treball”.