La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Cris Porta baixa del programa 'El Circ' de 8tv: les raons i el seu emotiu missatge

Barcelona.
Foto: | Instagram

La periodista nascuda a Lleida i col·laboradora de televisió, Cristina Porta, ha publicat un bonic missatge a les seves xarxes socials.

Què sabem? Tot i viure a Madrid, on assegura sentir-se més còmode, Cristina Porta té molta estima per Barcelona. Ciutat a la qual viatja amb freqüència per motius professionals. I és que la periodista esportiva col·labora amb el programa El Circ, de les nits de 8tv, presentat per Frank Blanco. Un programa on Cristina Porta se sent molt còmode i manté una boníssima relació amb tots els seus companys.

Què ha passat? Cristina Porta, durant el diumenge 4 de desembre, a través del seu compte d'Instagram, ha fet una publicació que ha cridat l'atenció de molts. Una publicació que acumula molts comentaris i més de 5.000 'm'agrada'. Una publicació on Cristina Porta ha compartit fins a tres fotografies seves, lluint un vestit vermell molt bonic, on apareix en el seu pas pel plató del programa El Circ, de les nits de 8tv.

Què ha dit? Cristina Porta està vivint un dels seus millors moments, a nivell professional. La catalana no para i són molts els programes de televisió que se la rifen. Porta, que acumula moltíssimes persones que la segueixen, no només col·labora amb Cuatro i 8tv, sinó que des del dilluns 5 de desembre també ho fa en el programa estrella de Telecinco, Sálvame, on s'ha incorporat per comentar els temes més destacats de la premsa del cor. Per aquesta raó, Cristina Porta, ha anunciat que durant la setmana del 5 a l'11 de desembre, no podrà anar cap dia al programa El Circ, a causa de la seva estreta agenda laboral. Per aquest motiu, durant una setmana serà baixa de l'espai presentat per Frank Blanco. Un espai on Cristina assegura sentir-se "molt feliç". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Porta Acosta (@cristiporta)

Per últim: Alejandra Castelló, companya seva en el programa de 8tv, o la italiana Renata Zanchi no han dubtat a comentar la publicació de Cristina Porta. La primera li ha escrit "bonica", juntament amb l'emoticona d'un cor, mentre que la segona ha optat per tres emoticones en forma de flames de foc i una d'un cor. Altres comentaris que es poden llegir són: "Que la vida et porti sempre allà on siguis feliç", "Ets una professional, siguis on siguis" o "Quin gran descobriment ha estat El Circ amb tu".

Categoria: La Jungla