La Jungla
Patricia Conde a 'MasterChef'
Foto: Patricia Conde a 'MasterChef' | RTVE
Televisió

Un patrocinador de 'MasterChef' desmenteix al programa: Patricia Conde no va poder apagar el forn amb la cama

Barcelona.
Patricia Conde a 'MasterChef'
Foto: Patricia Conde a 'MasterChef' | RTVE

Des que Patricia Conde va començar a parlar a les xarxes socials en relació amb la seva experiència a MasterChef Celebrity, les polèmiques no han parat de créixer. En aquesta ocasió, es tracta d’un patrocinador del programa: Bosch. La marca s’ha pronunciat per defensar el prestigi dels seus productes en sortir mencionada en una polèmica.

Context: Conde va reaccionar a les xarxes socials per defensar la seva actitud a l’última prova prèvia a la final. Segons ella, treballadors del programa posaven bastons a les rodes mentre cuinaven o els apagaven el forn quan no se n’adonaven, per exemple.

Al detall: Les polèmiques generades han acabat assenyalant a Bosch, patrocinadora del programa, que també s’ha posicionat al respecte.

  • Entre les acusacions de l’exconcursant a la productora, Patricia ha dit al seu compte d’Instagram que els sabotejaven durant el cuinat: “El que insinuo és que contracteu a algun psicòleg pel programa perquè ens expliqui el perquè de les coses. En pla: ‘no esteu bojos, t’han apagat el forn’”.
  • Concretament, la col·laboradora televisiva feia referència a una prova on es va adonar que tenia el forn apagat mentre cuinava, i Samantha Vallejo-Nágera va comentar que el podria haver apagat amb la cama.
  • Alguns usuaris de Twitter mencionaven al compte oficial de Bosch esperant que es pronunciés per la mala “publicitat” que estava generant a la marca la polèmica.
  • En resposta a la polèmica, Bosch ha dit a la xarxa social: “Et podem assegurar que els display dels nostres forns està pensat per utilitzar-ho amb un dit només, no amb la cama”. Per tant, deixa caure que seria impossible que es pogués haver apagat accidentalment de la forma que va dir Samantha.

Una polèmica més: El que diu Patricia Conde se suma a altres polèmiques similars que exconcursants del format han criticat.

  • Xuso Jones, que també va participar en una edició ‘Celebrity’, ja va insinuar de l’existència d’una ma negra a la producció del programa que s’encarregava de generar polèmiques entre concursants i jurat, canviar plats de lloc per despistar o llençar ingredients a amagades.
Categoria: La Jungla