La Jungla
Foto: | Telecinco
Podcast

Jorge Javier destrossa Paz Padilla i admet la dolenta relació que tenen

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Un dels presentadors estrella de Telecinco, el català Jorge Javier Vázquez, ha parlat obertament de la seva mala relació amb la qual també va ser presentadora de Mediaset, Paz Padilla.

Què sabem? El presentador del programa Sálvame, Jorge Javier Vázquez, ha parlat públicament i sense pèls a la llengua de la nefasta relació que manté amb l'actriu còmica i també presentadora, Paz Padilla, la que durant molts anys va ser companya seva al programa Sálvame. Una dolenta relació que es remunta a anys i que sembla ser no tenir solució. Així ho ha manifestat el català.

Què ha dit? En el marc de totes les entrevistes que està fent Jorge Javier Vázquez per promocionar el seu últim llibre, ha concedit una entrevista al català Malbert, per al seu canal de Podcast, Querido Hater. Una entrevista disponible des d'aquest dimecres 7 de desembre on el presentador català parla sense filtres de la que fos presentadora de Telecinco, Paz Padilla. Entre altres, Vázquez assegura:

  • "Jo no tinc cap relació amb Paz Padilla"
  • "No tinc relació i tampoc m'interessa tenir-la".
  • "S'ha de ser mala persona per ser com ella".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de MALBERT (@itsmalbert)

A més a més: El presentador de Sálvame no és l'únic que parla malament de Paz Padilla, sinó que Malbert també ho fa, deixant clar la poca simpatia que sent per l'andalusa, que de nou torna a formar part del grup Telecinco i està a l'espera d'un nou projecte que encaixi amb ella. "Tot cau pel seu propi pes i segur que quan es caigui es trobarà a algú a sota", confessa Malbert. Entre riures afegeix, "un petó, Paz".

Per últim: De moment Paz Padilla no ha reaccionat a les paraules del presentador català. I tot apunta al fet que podria no dir res per evitar conflictes.. Unes paraules de Jorge que deixen més clar que mai que el nou projecte de Paz Padilla a Telecinco no passa precisament per Sálvame, programa que no ha tornat a trepitjar més, des que el passat mes de gener del 2022 va marxar en ple directe després d'una forta discussió amb la col·laboradora, Belén Esteban.

Categoria: La Jungla