La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Risto Mejide, sobre el seu fill Julio de 13 anys: les paraules que no agradaran a Ruth Jiménez

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Tot i ser molt reservat de la seva vida privada, el publicista i presentador del grup Mediaset, Risto Mejide, ha parlat del seu fill Julio, en directe a Telecinco durant l'horari de màxima audiència.

Què sabem? El dimarts 6 de desembre a la nit, Telecinco va emetre la tercera semifinal del concurs de talents, Got Talent. Un programa que va estar marcat per una especial confessió molt privada de Risto Mejide, parlant sobre el seu fill Julio, de 13 anys. Una confessió que el presentador va fer després que un concursant del programa, el mag francès Jeanluc, li va demanar que compartís amb ell i l'audiència un dels moments més forts que ha viscut al llarg de la seva vida.

Què ha dit? Risto Mejide es va sincerar com mai ho havia fet davant les càmeres. Preguntat per Jeanluc sobre quin ha estat el seu moment més fort, el de Barcelona no ho va dubtar ni un moment i va recordar una situació molt especial viscuda amb el seu fill Julio, fruit de la seva relació amb la presentadora catalana Ruth Jiménez, que actualment col·labora a la cadena privada 8tv. Les paraules de Risto Mejide parlant del seu fill:

  • "Fa poc el meu fill em va dir que volia venir a viure a Madrid amb mi".
  • "Crec que és l'experiència més bèstia que he viscut últimament".
  • "Un moment que va ser completament alliberador, em va donar moltes esperances".

En profunditat: Més enllà de la imatge que plasma davant les càmeres de televisió, el cert és que Risto Mejide està enamorat dels seus dos fills. Julio, el més gran, viu amb la seva mare Ruth Jiménez a Barcelona i Risto el troba molt a faltar. El presentador només el pot veure en determinades ocasions i no estan junts tant de temps com en el presentador li agradaria. D'altra banda, Risto també té una filla, Roma, de només tres anys, fruit de la relació que el presentador va tenir amb Laura Escanes i que ha trencat recentment.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide)

Per últim: La sincera confessió de Risto Mejide parlant del seu fill Julio ha estat el moment més emocionant de l'actuació del mag francès Jeanluc. Per aquest motiu, el de França no ha superat la tercera semifinal del programa i s'ha quedat a les portes de poder actuar a la gran final i optar al premi del concurs. Tal com han argumentat els altres membres del jurat, "Risto t'ha donat molt més del que tu li has donat en ell". La gran pregunta ara és, canviarà Barcelona per Madrid el fill de Risto per anar a viure amb el seu pare?

Categoria: La Jungla