La Jungla
Úrsula Corberó, al programa de Jimmy Fallon
Foto: Úrsula Corberó, al programa de Jimmy Fallon | The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Famosos

Úrsula Corberó i Madonna, juntes: la foto de la qual tothom parla

Barcelona.
Úrsula Corberó, al programa de Jimmy Fallon
Foto: Úrsula Corberó, al programa de Jimmy Fallon | The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Úrsula Corberó ha començat el llarg pont de desembre als EUA, on ha coincidit amb Madonna. Una trobada que han immortalitzat amb una fotografia publicada a Instagram i que ha causat sensació.

Què sabem? Corberó va ser diumenge al tancament de Sex by Madonna, l'exposició de la cantant a Miami pel 30è aniversari del seu llibre Sex. Una obra tan polèmica com icònica, amb les fotografies d'ella despullada que van escandalitzar bona part dels nord-americans. La publicació va coincidir amb el llançament del seu cinquè àlbum, Erotica.

A més, la fotografia publicada a l'Instagram de l'actriu de La casa de papel —amb el títol T'estimo, Madonna— acumula prop de mig milió de likes. La instantània també ha estat compartida per la cantant als seus comptes de Twitter i Instagram.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Úrsula Corberó ✨ (@ursulolita)

Al detall: La mostra ha estat en una galeria de Miami Beach del 29 de novembre al 4 de desembre, i anava a càrrec d'Anthony Vaccarello, director creatiu d'Yves Saint Laurent. Il·lustraven l'exposició diverses de les fotos del llibre, del qual se n'ha reeditat 800 còpies per a l'ocasió.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Madonna (@madonna)

Amistat en un avió. El desembre de 2021, Corberó va visitar Jimmy Fallon a la televisió nord-americana. Al seu programa, l'actriu catalana va revelar que havia conegut Madonna en un viatge Los Angeles-Madrid amb escala a Londres.

Què va dir Úrsula Corberó?

  • Després de trobar-se a l'avió, Madonna la va aturar: "Només volia dir-te que soc fan teva, que m'agrada La casa de papel i que la Tokio és el meu personatge preferit".
  • L'actriu es va quedar sense parla, dels nervis. Finalment es van intercanviar els números de telèfon.
  • "Una estona més tard vaig rebre un missatge de Madonna: "Carinyo, t'has deixat el passaport al seient. El té l'hostessa". Vaig poder tornar a casa gràcies a ella!".

Per últim: A nivell professional, Úrsula Corberó es troba actualment en ple rodatge d'El cuerpo en llamas, la sèrie de Netflix sobre el crim de la Guàrdia Urbana. Les últimes setmanes se l'ha pogut veure, juntament amb Quim Gutiérrez, gravant algunes escenes a Barcelona i d'altres ciutats catalanes com Manresa.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Xarxes Instagram