La Jungla
Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Foto: Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco
Televisió

Bertín Osborne, fulminat de Telecinco i adeu per la porta del darrere

Barcelona.
Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Foto: Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

Bertín Osborne ja no treballa a Telecinco. El presentador de Mi casa es la tuya fa mesos que no apareix en pantalla, i ara és oficial: s'ha quedat sense contracte per les males audiències del seu programa.

Què sabem? Segons ha avançat la revista Semana, de fonts de Mediaset España, Bertín ja no pertany al grup. Tot i haver-lo fet fora, afirmen que encara mantenen "una relació fluïda" i no descarten "futurs projectes".

Al detall: Bertín no presenta Mi casa es la tuya a Telecinco des de fa deu mesos, quan el programa va desaparèixer de forma sobtada de la graella poc després de fer un desastrós 8,2% d'audiència a l'entrevista amb María Pombo. La mitjana de l'última temporada és un 12,3%, molt lluny del 18,3% de la temporada d'estrena.

A més, la productora de Mi casa es la tuya, Proamagma, és la mateixa que hi ha al darrere de Joaquín, el novato. L'espai del futbolista del Betis assoleix quotes de pantalla del 20% a la competència, Antena 3, mentre Bertín s'ensorra a Telecinco en termes d'audiència.

Per la porta del darrere. Telecinco va anunciar, a bombo i platerets, el fitxatge de Bertín Osborne el 2016. Aleshores saltava a Mediaset amb el mateix format que feia a TVE. Sis anys més tard, el seu adeu ha passat totalment desapercebut i la cadena no ho ha confirmat fins que han passat deu mesos.

Què diu Bertín Osborne? En una entrevista dimecres 30 de novembre a ¡Hola!, Bertín es va referir a la seva situació professional. La revista ni tan sols esmentava Telecinco, i ell només va parlar de Canal Sur, Telemadrid i un nou projecte per 2023:

  • "És important. No puc desvelar res més, però puc dir que serà sorprenent i molt especial".

Per últim: L'adeu de Bertín Osborne a Telecinco transcendeix precisament el dia del seu aniversari. Aquest dimecres, 7 de desembre, el presentador fa 68 anys.

Categoria: La Jungla