La Jungla
Gerard Piqué durant un directe de Twitch
Foto: Gerard Piqué durant un directe de Twitch | Twitch
FAMOSOS

Clara Chía al pis de Piqué quan encara estava amb Shakira: les imatges

Gerard Piqué durant un directe de Twitch
Foto: Gerard Piqué durant un directe de Twitch | Twitch

Clara Chía i Gerard Piqué ja estaven junts fa un any i mig, quan encara vivia amb Shakira. Així ho demostren les imatges d'un directe de Twitch del jugador del Barça de l'agost de 2021 des de la seva casa d'Esplugues, la mansió familiar a on vivia amb Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha.

Per què és important? Fins ara no s'havia confirmat amb imatges la infidelitat de Gerard Piqué a Shakira mentre encara vivien junts i eren parella. 

  • El mateix dia del directe de Twitch, el 15 d'agost de 2021, la cantant havia publicat a les seves xarxes socials una felicitació molt amorosa a Piqué per haver guanyat el primer partit de la temporada, en què Piqué va marcar un gol.

Què sabem? Gerard Piqué estava duent a terme un directe de Twitch amb l'streamer Ibai Llanos, quan de sobte va aparèixer Clara Chía de fons.

  • A l'inici del directe, es pot escoltar com Piqué diu el seu nom, "Clara", avisant-la perquè la jove s'acosti a ajudar-lo amb uns problemes tècnics.
  • Després, truquen al timbre els amics i companys de Piqué, entre els quals es troba Riqui Puig. En aquell moment Clara li pregunta a Piqué: "Vaig?", a què Piqué li respon: "sí".
  • En aquest moment, apareix Clara Chía per darrere de Piqué en direcció a obrir la porta als convidats.
  • També apareix la imatge de Chía reflectida en un vidre mentre conversa amb la parella de Riqui Puig.

Què esperar? De moment, cap de les parts implicades s'ha pronunciat al respecte davant aquestes noves informacions sobre la infidelitat de Piqué amb Clara Chía.

Categoria: La Jungla