La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Jordi Eroles, TV3, amplia família. Anunci amb fotos precioses. Tothom el felicita

Barcelona.
Foto: | TV3

El periodista de la cadena pública catalana, Jordi Eroles, ha compartit una publicació a les seves xarxes socials que no para d'acumular comentaris i reaccions.

Què sabem? Jordi Eroles està vivint un final d'any d'allò més intens. Si a l'octubre anunciava que deixava la Generalitat, després de sis mesos per tornar de nou a TV3 per treballar a l'equip del Telenotícies Vespre; en les últimes hores ha anunciat que a casa seva passen a ser un membre més. Fins ara eren cinc i durant les últimes hores en són sis.

Què ha dit? Ha estat a través del seu compte de Twitter, on Eroles és molt actiu compartint tota mena de contingut, que ha anunciat que a casa seva són un més. El periodista de TV3 ha donat la benvinguda a un petit i preciós gos de pèl negre i blanc, que només té sis setmanes de vida. A casa seva ara en són sis: ell, la seva dona Esther, els seus tres fills Júlia, Berta i Pau i ara també el gosset, que han anomenat Nuk.

En profunditat: Tal com explica el de la cadena pública catalana a les seves xarxes socials, el nom que han escollit pel seu gos no es tracta de quelcom espontani, sinó que hi ha una història al darrere. "El nom li ve de n'Hug, de Castellar de n'Hug, on segur que ell s'ho passarà d'allò més bé", assegura. Adjuntem el seu anunci i les fotografies que ha publicat.

Les reaccions: Els seus amics i seguidors no han tardat a fer-li arribar tota mena de comentaris. Alguns d'ells són els següents: "Segur que us fareu molt feliços mútuament", "Preciós, gaudiu-lo molt", "La felicitat que porten aquests petits és infinita" o "Enhorabona, una alegria a casa". 

A més a més: A banda de publicar diferents fotos del seu nou i petit gos, Jordi Eroles també ha publicat una imatge d'ell, lluint un jersei de color blanc, mentre abraça al petit can amb els seus braços. "Apa, un altre nadó", escriu. Parlem d'això:

Per últim: Després de tota una vida lligat a TV3, a l'abril Jordi Eroles va decidir fer un canvi de rumb i provar sort a la Generalitat treballant com a cap de comunicació de la Conselleria d'Acció Exterior. Una nova etapa professional que va durar només sis mesos i que es va acabar a l'octubre, amb la sortida de Junts del Govern, tal com ell mateix va informar a través de les seves xarxes. Des de llavors, Eroles torna a estar a TV3, mitjà que considera casa seva, on treballa, de moment, darrere les càmeres per al programa Telenotícies Vespre.

Categoria: La Jungla