La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Joel Joan fitxa per 8tv, després de lamentar la falta de confiança de TV3: tots els detalls

Barcelona.
Foto: | 8tv

L'actor català, Joel Joan, és el fixatge estrella de 8tv, la cadena privada de Catalunya, per acomiadar l'any 2022 amb una programació que promet. I molt.

Què sabem? Falten poc més de dues setmanes per acomiadar l'any. Per aquest motiu, les cadenes de televisió ultimen tots els detalls per sorprendre l'audiència amb la seva programació especial. Per a l'ocasió, la privada de Catalunya comptarà amb dos presentadors que s'encarregaran d'acompanyar als espectadors durant les últimes hores de l'any. Un d'ells serà Ares Teixidó, actualment presentadora del programa Ares Revolution, que s'emet les nits de diumenge. L'altre serà l'estimat actor Joel Joan, protagonista de la mítica sèrie de TV3, Plats Bruts.

La programació: La nit a 8tv començarà a partir de les 10 amb un talent show que no deixarà indiferent a ningú. Sota el títol Fora de to, alguns dels col·laboradors i presentadors de la cadena s'encarregaran de cantar les cançons dels seus grups i artistes preferits. Una de les participants serà la periodista i escriptora Pilar Rahola, que posarà a prova les seves cordes vocals al ritme de la catalana Rigoberta Bandini i el seu himne Ay Mamá.

  • Tot seguit, a partir de les dotze menys deu de la nit, Ares Teixidó i Joel Joan, el gran fixatge de la cadena, es posaran les seves millors gales per donar la benvinguda a l'any nou, 2023. Ho faran amb un programa molt especial amb el qual acompanyaran als espectadors mentre es mengen el raïm.
  • Un cop inaugurat l'any 2023, Ares Teixidó i Joel Joan continuaran fent companyia als espectadors. No ho faran amb roba de gala, sinó amb un conjunt d'allò més còmode. Els dos es posaran el pijama per presentar el programa 8tv en pijama. Un espai on la presentadora i l'actor, des del llit, es dedicaran a recordar alguns dels millors moments que la cadena privada de Catalunya ha regalat als espectadors al llarg de tots aquests mesos.

A més a més: El programa Fora de to, no només comptarà amb la presència d'alguns dels col·laboradors i presentadors més populars de la cadena. També hi participaran Arnau Gómez, coreògraf i ballarí, i Patrícia Paisal, actriu i cantant. Els dos ajudaran als col·laboradors i presentadors a fer la seva millor actuació possible. Unes actuacions que estaran valorades per un jurat molt exigent, format per Vicent Sanchís, periodista i presentador del programa El Pentàgon; Gisela Lladó, ex concursant d'OT i actual col·laboradora del programa El Circ i Joel Joan.

Per últim: La darrera vegada que Joel Joan va estar en els estudis de 8tv va ser el passat 21 de novembre, en el programa El Pentàgon, presentat per Vicent Sanchís. L'actor va visitar la cadena privada amb motiu del Dia Mundial de la Televisió. Una entrevista on Joel Joan, entre altres, va afirmar que el món de la tele, a vegades, és especialment cruel. També va lamentar la falta de confiança que ha patit per part dels directius de TV3.

  • "Els directors de la tele ja no m'estimen com m'acostumaven a estimar".
  • "Penso que soc un tio que m'ho he currat i em sento que només faig que presentar projectes a TV3".
  • "Jo faig televisió artesanal i em sap greu que no se'm doni més confiança després de tants anys treballant en el sector".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV