La Jungla
Ares Teixidó a 'Piratas'
Foto: Ares Teixidó a 'Piratas' | 8tv
Famosos

Ares Teixidó ho confessa tot de la relació amb Bustamante i la fugida al maleter

Barcelona.
Ares Teixidó a 'Piratas'
Foto: Ares Teixidó a 'Piratas' | 8tv

Ares Teixidó ha estat aquest diumenge a Piratas de 8tv amb Marc Pedrazzoli. Un programa carregat d'emocions amb el record del seu gran amic Àlex Casademunt, la crítica ferotge a GH VIP i les confessions sobre la seva relació amb David Bustamante.

Al detall: La presentadora d'Ares Revolution ha recordat com va conèixer Bustamante a Telemadrid l'any 2017, després que ell se separés de Paula Echevarría. Ella vivia a cavall entre la capital espanyola i el seu pis de l'Eixample. Un bon dia, ell va anar-la a buscar: "Es va presentar a Barcelona, allò era una bogeria".

Què diu Ares Teixidó?

  • "La premsa el va començar a seguir fins a la porta de casa meva".
  • "Quan ens van enganxar, jo era a casa seva [...]  Mirava per la finestra i només veia premsa. Em va dir que només podia sortir pel parking. I on em vaig ficar? Doncs al maleter".
  • "Ho vam intentar, ho passàvem superbé. Però jo no podia suportar-ho. Anaven a Lleida a fer càmeres ocultes a ma mare".
  • "Jo li vaig demanar que digués que no era jo, perquè no volia ser la suposada amant o nòvia, o el suposat polvo d'algú. Em va dir que, si jo ho demanava, ell ho respectava".
  • "Després em va sortir la jugada el revés, però al meu cap jo només pensava com sortir d'allà".

A més, en aquest moment va descobrir definitivament que no podria suportar ser un personatge de la premsa del cor. "Els odiava, perquè s'ha de ser mala persona per fer segons quines preguntes", assegura que pensava. "Amb el temps vaig entendre que és gent que estima la seva feina i que vol el titular, costi el que costi". Però ella no estava preparada per entrar en aquest món: "Si tingués la capacitat, ara estaria folrada".

'GH VIP'. La seva primera experiència amb el gran públic havia estat dos anys abans, quan el 2015 va entrar a la casa de GH VIP. Ha arribat a dir que allò va ser la pitjor decisió professional de la seva vida. "Ma mare, el meu representant, la parella... tots em deien que no ho fes. Tant de bo hagués dit que no", exposa.

Què va passar? Ares lamenta "no haver sabut jugar" a fer aquell tipus de tele. Del que va viure aleshores, diu: "No sé posar-me davant de quatre persones en un plató perquè m'insultin i em vexin". Assegura que hauria fet un dineral si hagués format part del joc: "Vaig arribar a seure amb ma mare per dir-li que li pagava el que li quedava d'hipoteca, i em va dir que no ho fes per ella. Jo hauria exercit prostitució televisiva i me n'hauria anat a plorar a les Maldives". Però finalment no hi va accedir. Una decisió que va prendre, de forma definitiva, després del reality, quan va sentir el pare plorant per telèfon: "Em va dir, siusplau filla surt d'allà. I vaig dir, s'ha acabat el meu periple a Telecinco".

Diabetis. Els daltabaixos emocionals són el que, segons la mateixa Ares, va provocar que el 2018 fos diagnosticada d'una diabetis tipus 1. En quatre anys ha perdut 12 quilos per causa de la malaltia. "Un dia la vida et fot una hòstia com aquesta. Crec que em ve d'un xoc emocional que no vaig saber gestionar. Hi ha coses que fan que el cos peti i comenci a autodestruir-se. En el meu cas, pel pàncrees", explica.

Tot i que el veritable xoc a la seva vida va arribar el 2021, amb la mort d'un dels seus millors amics, el cantant i col·laborador de televisió Àlex Casademunt: "Jo li deia que no corregués amb el cotxe, que un dia es mataria. I es va matar". Entre llàgrimes, diu que va parlar amb ell per última vegada molt poques hores abans de l'accident en una rotonda a Mataró: "Recordo a la nit quan em va arribar la notícia, havíem parlat a les vuit de la tarda. L'últim que li vaig dir va ser "t'estimo"".

Per acabar: També aquest diumenge a la nit, 8tv emet Ares Revolution amb Roger Berruezo. Si vols saber què explica l'actor gironí, clica aquí.

Categoria: La Jungla