La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La foto en el llit de Leo Messi que es fa viral en qüestió de segons

Barcelona.
Foto: | Instagram

El jugador de futbol, Leo Messi, està vivint un dels seus millors moments professionals després de guanyar el mundial de futbol de Qatar amb la selecció argentina.

Què sabem? El diumenge 18 de desembre, després d'una final molt emocionant i ajustada, tant que es va decidir en ronda de penals, Argentina va guanyar a França i es va proclamar, per tercera vegada en la seva història, campiona del mundial de futbol de Qatar. Una victòria que tot el país celebra, i els jugadors de l'equip i les seves respectives famílies també. Com no podia ser d'altra manera, Leo Messi, capità de la selecció, és un d'ells.

Què ha fet? Com si encara estigués en un somni, Leo Messi, que durant la matinada del dimarts ha arribat amb la selecció a Argentina en un vol procedent de Roma, s'ha fotografiat al llit, només despertar-se. Dues imatges que ha compartit en el seu perfil d'Instagram durant el matí del dimarts 20 de desembre, hores abans de sortir amb un autocar descapotable pels carrers de Buenos Aires i festejar la victòria en un recorregut de 30 kilòmetres. En les imatges es pot veure com Leo Messi, amb la samarreta de la selecció argentina, dorm abraçat a la Copa del Món com si tingués por que algú li pogués treure. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi)

La reacció: La resposta dels seus seguidors no s'ha fet esperat. Les dues imatges que ha publicat el jugador acumulen en poca estona més de 24 milions de 'm'agrada' i superen la barrera dels 438.000 comentaris. Entre els missatges que ha rebut destaca el de la seva dona, Antonela, que durant tot el mundial s'ha bolcat amb Leo Messi animant-lo en tots els partits. "Boníssims dies amor meu", li ha escrit juntament amb diverses emoticones en forma de cor. Altres comentaris són: "Bon dia, campió", "Bon dia, rei" o "Has dormit en algun moment?".

Per últim: En aquestes últimes 48 hores, Leo Messi, fruit de l'alegria i l'eufòria, no para de penjar tota mena de fotografies i publicacions relacionades amb el seu pas pel mundial de Qatar. Fa escasses 24 hores, el de Rosario ha publicat unes imatges d'ell en el moment d'alçar la copa i de tota la selecció argentina festejant la victòria. Una publicació que acompanya amb un sentit missatge, on aprofita, entre altres, per donar les gràcies a la seva família i a tots aquells que han cregut amb ell. També diu: "Tantes vegades ho vaig somiar que encara no m'ho puc creure. El mèrit és de l'equip. És la força de tots lluitant per un mateix somni, que també era el de tots els argentins".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Futbol