La Jungla
Joel Joan, en una imatge d'arxiu
Foto: Joel Joan, en una imatge d'arxiu | 8tv
Televisió

Joel Joan "planta" 8tv abans de les Campanades: Ares Teixidó, sola a 'El Circ'

Barcelona.
Joel Joan, en una imatge d'arxiu
Foto: Joel Joan, en una imatge d'arxiu | 8tv

Ares Teixidó i Joel Joan, presentadors de les Campanades 2023 a 8tv, eren els convidats d'aquest dimarts a la nit a El Circ. Però quan Frank Blanco els ha donat pas a plató, l'actor no hi era. La lleidatana ha fet, tota sola, la promoció de la nit de Cap d'Any.

Al detall: Després de donar-los pas, Teixidó entrava a plató amb espectacular un vestit negre llarg i fent que no amb el dit. "Joel Joan no arribarà", explicava amb cara de circumstàncies. Malgrat que havia estat convidat al programa, l'intèrpret no hi ha anat perquè era en un rodatge que "creia que acabaria abans".

Què diu Joel Joan? De fet, per excusar la seva absència a El Circ, Joel Joan ha enviat un vídeo on s'explica. Acompanyat de Joan Pera, apuntava que es trobava enmig d'un rodatge per Junior, el seu proper projecte, i que s'havia "allargat més hores.

Especial de Cap d'Any. Teixidó ha detallat que la programació de 8tv a la nit del 31 de desembre començarà pels volts de les 22:00h amb el talent musical Fora de to!. El mateix Joel Joan, i també Gisela i Vicent Sanchis seran els membres del jurat d'un concurs on participaran presentadors i col·laboradors de la cadena com Pilar Rahola, Carlos Fuentes o Eduard Pujol. "Ens sorprendrà", diu de la cara visible d'El fax de 8tv.

A més, quan faltin pocs minuts per mitjanit l'Ares Teixidó i el Joel Joan estaran ja preparats per donar les Campanades junts. Quan acabin, es posaran el pijama per presentar un especial amb els millors moments de l'any a 8tv: "La primera persona amb qui em fotré al llit el primer dia de 2023 serà Joel Joan".

Contratemps. Segons ha explicat la presentadora a El Circ, quan falten només deu dies per les Campanades ha patit un contratemps amb el vestit que durà aquella nit: "Me l'he posat per les proves, he arrossegat una mica la cua i he tingut un petit problema". Diu que no està esquinçat ni se l'ha carregat completament, "però ha quedat en mal ús". Abans de menjar-se el raïm, el conjunt s'haurà de reparar.

Per últim: Ares Teixidó va ser aquest diumenge a Piratas de 8tv amb Marc Pedrazzoli. Un programa carregat d'emocions amb el record del seu gran amic Àlex Casademunt, la crítica ferotge a GH VIP i les confessions sobre la seva relació amb David Bustamante. Aquest diumenge, la presentadora de la Plana es serà al capdavant de l'últim Ares Revolution de l'any.