La Jungla
Laura Fa i Belén Esteban a 'Sálvame'
Foto: Laura Fa i Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Laura Fa critica la monarquia i Belén Esteban respon: "Els que defenses han estat entre reixes"

Barcelona.
Laura Fa i Belén Esteban a 'Sálvame'
Foto: Laura Fa i Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

Belén Esteban ha sorprès els espectadors aquest dimarts sent presentadora de Sálvame Limón. Mentre Adela González i Terelu Campos s’han desplaçat fins a la discoteca on, suposadament, Froilán hauria estat involucrat en una baralla amb navalles, la “princesa del poble” ha conduït la tertúlia a plató. Laura Fa s’ha posicionat crítica contra la monarquia i l’Esteban l’ha respost atacant la seva ideologia política.

Al detall: 

  • Belén Esteban ha volgut enviar un missatge a les persones joves: “La vida està per viure-la, no per buscar problemes. (...) Vosaltres penseu en els vostres pares, avis, tiets... només us dic que la vida està per viure-la, no per buscar mogudes”.
  • En conseqüència, Laura Fa ha replicat a l’habitual col·laboradora: “El problema és que jo crec que Froilán es passa de viure-la. Al cap i la fi, és polèmica rere polèmica... i s’acaba convertint en el que ha ocorregut”. I ha fet èmfasi en la vida “ni-ni” del jove: “És un noi que fa molts anys que no fa res, que es dedica ves a saber què...”.
  • Tot i la defensa de Belén a Froilán i el debat a plató, Fa ha continuat amb la seva crítica: “Sent el quart en la línia de successió, pels que sou monàrquics, em sembla un personatge...”. En aquest moment, la que sempre dona suport a la monarquia l’ha interromput: “Ja estàs ficant la pulla, sempre estàs amb el mateix...”.

Pulla a l’independentisme: Continuant la tertúlia, Belén Esteban, un cop més, ha deixat la seva postura molt propera a la monarquia i ha afirmat que el discurs del rei li va encantar. D’altra banda, Laura Fa no s’ha quedat en silenci.

  • La col·laboradora catalana ha recordat la famosa polèmica per corrupció de les targetes black, que estaven a nom de Froilán i Victoria Federica: “Té als nets ben ubicats”, fet que ha provocat la reacció de Belén en forma de pulla: “Tampoc parlarem dels que tu has defensat, que han estat entre reixes”.
  • Finalment, la presentadora en funcions ha preferit no continuar aprofundint en l’assumpte i ha fet un crit al respecte: “Tothom ha de tenir respecte pel que pensa cadascú en política. Jo no et diré el que has de fer a la vida, com tu tampoc m’has de dir a mi a qui defensar”.