La Jungla
Marc Giró amb Joel Díaz, al famós camerino on va passar tot
Foto: Marc Giró amb Joel Díaz, al famós camerino on va passar tot | TV3
Televisió

Marc Giró mostra el camerino de TV3 on va tenir sexe amb Santi Villas: "Va ser genial"

Barcelona.
Marc Giró amb Joel Díaz, al famós camerino on va passar tot
Foto: Marc Giró amb Joel Díaz, al famós camerino on va passar tot | TV3

Marc Giró ha estat el convidat d'aquest dijous a la nit a Zona Franca de TV3. Amb Joel Díaz ha parlat de pijos, el comte de Godó, Susanna Griso... i el famós camerino de TV3 on va tenir sexe amb Santi Villas, tal com va confessar ell mateix fa pocs mesos a Planta baixa.

Al detall: Un cop acabada l'entrevista, Díaz ha recordat l'anècdota del camerino. "Sabem quin és. Estaries disposat a acompanyar-m'hi?". Dit i fet, el presentador ha conduït Giró fins al 2115, on va passar tot l'any 1998, quan el director de Vostè primer i Santi Villas van coincidir a Les 1000 i una de Jordi González. Actualment el camerino és el d'Angès Marquès, presentadora precisament de Planta baixa.

Què diu Marc Giró?

  • "Jo no sé ara a TV3 com ho teniu, però en aquella època...".
  • "Nosaltres érem molt joves, i tu entraves... No recordo exactament on era, però era fantàstic".
  • "Hi havia Toni Cruanyes, Leo Messi... És el poliamor! Va ser genial, era una època boníssima", bromeja.
  • "Aquella època estava molt bé [...] Si ara hi fos el Santi, jugaríem al parxís. Són tants anys...".

Context: El passat mes de setembre, Giró va revelar a Planta baixa el que havia fet al camerino amb el seu actual marit. "Al Santi me l'he trincat en un camerino d'aquests quan es follava a TV3", va dir entre riures de l'Agnès Marquès. Pocs dies més tard, l'altre implicat responia al mateix programa: "El que tenia camerino era jo, després va ser el de Julia Otero [...] Aquests camerinos tenen molta història, penseu que sortia a les tres del matí".

Per últim: Aquesta setmana Marc Giró també ha participat del podcast de Guillem Estadella a RAC1, un programa on va parlar també de la seva relació amb l'alcohol: "D'alguna manera, n'era addicte [...] Abans bevia molt". Fins al punt que de vegades arribava a tenir mal de fetge. Per això, ara ja fa un any que no n'ha tastat ni una gota més: "Estic aprenent a reequilibrar-me".

Categoria: La Jungla