La Jungla
Ares Teixidó i Joel Joan repassaran el millor de 8TV de l'any que acaba des del llit
Foto: Ares Teixidó i Joel Joan repassaran el millor de 8TV de l'any que acaba des del llit | 8TV
Televisió

Per Cap d'Any, 8TV estarà 'Fora de To'

Ares Teixidó i Joel Joan repassaran el millor de 8TV de l'any que acaba des del llit
Foto: Ares Teixidó i Joel Joan repassaran el millor de 8TV de l'any que acaba des del llit | 8TV

L’última campanada de l’any la farà 8TV i serà sonada! Volem acomiadar l’any amb un ‘talent musical’ sense precedents. 

Abans de les campanades, a les 22h, posarem a prova als presentadors i col·laboradors de 8TV interpretant als seus cantants i grups favorits a ‘Fora de to’, on demostraran les seves dots artístiques. Prepareu-vos perquè encara no ho heu vist tot!

Us imagineu Pilar Rahola, Carlos Fuentes, Frank Blanco o Eduard Pujol amb un micròfon a la mà? Us avisem que algunes actuacions poden ferir la sensibilitat d’alguns espectadors...

Els presentadors es posaran en mans de dos professionals del món de la música i la interpretació com són l’actriu i cantant Patricia Paisal –reconeguda per haver participat en grans musicals com Cats, Mamma Mia o la Bella i la bèstia i actualment professora de l’Escola Coco Comín- i el coreògraf i ballarí Arnau Gómez –format a Barcelona, Madrid, Los Angeles, Amsterdam, Itàlia i Liverpool-. 

Tots dos intentaran donar les eines als ‘artistes’ perquè ho facin el millor possible dalt de l’escenari i... davant d’un jurat! El periodista Vicent Sanchis, l’actor Joel Joan i la cantant Gisela seran els encarregats d’evaluar-los i ho faran amb una mirada molt crítica. Veurem qui se salva d’aquesta!

El jurat haurà de dictaminar qui són els guanyadors d’aquest talent. S’entregaran els premis a la Millor Veu, Millor Coreografia i Millor Artista. 

Els presentadors i col·laboradors de 8TV interpretaran les seves cançons acompanyats dels instruments en directe de ‘Shine’.

 | 8TV

La deliberació i els guanyadors els coneixerem just després de les campanades perquè... uns minuts abans de la mitjanit, a les 23.50, Ares Teixidó i Joel Joan es posaran davant el rellotge i amb ells donarem la benvinguda al 2023. 

I després del raïm... no sortirem de festa. Després de les dotze campanades l’Ares i en Joel es posaran el pijama i es llençaran al llit per veure els millors moments de 8TV de l’any que deixem enrere. Una recopilació de les imatges més impactants de tots els programes de la cadena.

Programació de la nit de Cap d’any a 8TV:

21.30 a 23.50: Fora de to

23.50 a 00.05: Les campanades

00.05 a 01.00: 8TV en pijama