La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Lorena Castell revoluciona els seus seguidors amb un vestit de Cap d'Any que s'esgotarà

Barcelona.
Foto: | Instagram

La presentadora i col·laboradora de televisió catalana, Lorena Castell, no deixa a ningú indiferent amb el modelet que es posa per l'últim programa de Zapeando de l'any 2022.

Què sabem? Lorena Castell, guanyadora de l'última i polèmica edició de MasterChef Celebrity, ha revolucionat el seu compte d'Instagram durant la tarda del divendres 30 de desembre. Ho ha fet publicant dues imatges, una en color i una altra en blanc i negre, del vestit que ha lluït durant l'últim programa de Zapeando de l'any, presentat pel també català Dani Mateo. I és que Lorena Castell, feliçment enamorada de la seva parella Rubén Bernal que també treballa a la tele com ella, sempre aposta per uns conjunts de roba molt impactants i arriscats, que ressalten la seva treballada figura i creen tendència.

El vestit: Per a l'últim programa de Zapeando, de la cadena La Sexta, Lorena Castell ha deixat als espectadors del programa de sobretaula i als seus seguidors a les xarxes amb la boca oberta. La de Barcelona s'ha posat un vestit curt, per sobre els genolls, de color rosa i ple de brillants. Molt festiu, perfecte per aquestes dates nadalenques i per acomiadar l'any 2022. El que més ha cridat l'atenció de tothom no és cap altra cosa que l'escot. Un vertiginós escot en forma de cor que ressalta la zona dels seus pits. Un vestit de la firma low-cost Bershka, del grup Inditex, que Lorena Castell s'ha posat assessorada per l'estilista Raúl Ruda. Per rematar el seu conjunt la catalana ha lluït unes altíssimes sabates de taló, transparents i amb la sola color platejada de la firma Quanticlo. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de • LORENA CASTELL • (@lorenacastell)

Les reaccions: Les dues fotografies que Castell ha compartit a les seves xarxes no paren d'acumular comentaris i 'm'agrada'. La publicació l'ha feta al voltant de les cinc de la tarda del divendres 30 de desembre i ja suma més de 10.000 'm'agrada'. Entre els comentaris que ha rebut es poden llegir coses com: "Quina delantera", "Hauries de fer les Campanades", "Ets un espectacle de dona", "Impressionant", "Guapíssima" o "Preciosa".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Moda