La Jungla
Ares Teixidó i Joel Joan celebrant el Cap d'Any
Foto: Ares Teixidó i Joel Joan celebrant el Cap d'Any | 8TV
Televisió

Descontrol a 8TV amb les campanades de Cap d'Any

Ares Teixidó i Joel Joan celebrant el Cap d'Any
Foto: Ares Teixidó i Joel Joan celebrant el Cap d'Any | 8TV

Tot del revés! 8TV havia anunciat a bombo i plateret que una de les seves estrelles, Ares Teixidó, compartiria les campanades amb un dels actors del moment, Joel Joan. I així ha estat. El resultat ha estat un caos en el moment de menjar-se els raïms i els dos presentadors han arribat tard a tot!

Les campanades de cap d’any és un dels moments més emblemàtics de les cadenes de televisió i els seus presentadors llueixen les millors gales. A 8TV el moment del raïm va ser un descontrol! Durant els moments previs, amb els quarts, Ares Teixidó i Joel Joan s’adonen que no tenien el raïm a punt i, mentre ho intenten solucionar, les campanades comencen a sonar. Finalment, però, ho resolen sobre la marxa i es mengen els raïms.

Si els darrers compassos del 2022 van ser caòtics, els primers segons del 2023 van ser molt diferents. Lluny de les eternes festes de la nit de cap d’any, Ares Teixidó i Joel Joan van acabar al llit... 

 | 8TV

...en pijama! El primer programa de l’any a 8TV ha estat un repàs dels millors moments de la cadena durant els darrers dotze mesos i amb un format totalment diferent. Els dos presentadors han donat pas als vídeos des del llit i amb una vista única de Barcelona. 

Pots recuperar el programa aquí.

Categoria: La Jungla