La Jungla
Cristina Pedroche amb la seva capa a les Campanades del 2022/2023
Foto: Cristina Pedroche amb la seva capa a les Campanades del 2022/2023 | Instagram
Nit de Cap d'Any

Les Campanades: Pedroche protagonista, Ana Obregón emocionada i Igartiburu amb Ibai

Temps de lectura: 4 minuts
Cristina Pedroche amb la seva capa a les Campanades del 2022/2023
Foto: Cristina Pedroche amb la seva capa a les Campanades del 2022/2023 | Instagram

Un dels dies més esperats de Nadal, les Campanades de Cap d'Any van donar l'entrada aquest dissabte el 2023. Milions de famílies es van reunir davant de la pantalla per seguir la cobertura que van fer les diferents cadenes de televisió.

Al detall: Un any més, una de les grans protagonistes de la nit va ser Cristina Pedroche. La col·laboradora de Zapeando va aparèixer amb un look amb un colom de la pau per retre homenatge dels refugiats de guerra.

  • Televisió española va apostar per Ana Obregón i Los Morancos. Després de 17 anys, Anne Igartiburu no va donar les campanades a La 1.
  • Risto Mejide i Mariló Montero van protagonitzar l'última nit de l'any a Cuatro i Telecinco.

En profunditat:

Cristina Pedroche, al costat d'Alberto Chicote, va iniciar la connexió des de la Porta del Sol de Madrid, per a Antena 3.

  • La col·laboradora ha aparegut amb una gran capa que, com cada any, cobria el seu veritable vestit. En aquesta ocasió es tractava d'una peça molt especial, una tenda de campanya utilitzada de veritat per ACNUR que incloïa els desitjos de més de vuitanta persones de deu nacionalitats diferents. Totes elles, refugiades en centres d'acolliment d'Alcobendas o Vallecas, entre altres barris de Madrid.
  • Després d'un discurs sobre els refugiats i la pau, Pedroche va ensenyar el seu look traient-se la capa. La protagonista vestia una falda llarga de tul blanc i un colom blanc al seu pit.
  • El body painting que havia anunciat Cristina va quedar reduït a les seves mans, tacats amb pintura blanca.
  • Cristina Pedroche també va confirmar el seu embaràs com ja s'esperava, ja que la notícia que es va destapar dies abans de l'última nit de l'any.

Què ha dit Cristina Pedroche? La presentadora d'Atresmedia va oferir un emotiu discurs en el qual va expressar el seu desig per al 2023...

  • “Al 2023 el que jo li demano és pau. El nostre país va ser un país de refugiats durant la postguerra. Nosaltres i nosaltres vam ser els que moltes persones són refugiades avui dia. Vam haver de buscar fos una esperança de futur. Vam haver de buscar la il·lusió d'una nova vida. Avui, les persones refugiades tenen dret a aquesta il·lusió i a un futur en pau”.
  • “Obrim els braços, bastim ponts, siguem abrics, des de la convivència, el diàleg i la humanitat. Apostem per la solidaritat, l'empatia i l'amor, us desitjo a totes i a tots, moltíssima pau i moltíssim amor en aquest 2023”.

Ana Obregón va ser l'encarregada d'obrir les Campanades de La 1, acompanyada de Los Morancos, també des de la Puerta del Sol.

Què ha dit Ana Obregón? L'actriu va protagonitzar un moment molt emotiu abans de la mitjanit...

  • “Jo sé que en moltes llars, en aquest moment hi haurà absències insubstituïbles d'éssers estimats. Des d'aquí els hi envio tot el meu amor”, va dir Ana Obregón, que va perdre al seu fill, Álex Lequio, ara fa dos anys.
  • “Jo porto una cosa molt bonica que m'han cosit dins, no ho puc ensenyar. Porto al meu nen aquí en el cor”, va explicar Ana.

Risto Mejide i Marió Montero van aparèixer a Telecinco i la Cuatro, en aquest cas lluny del centre de Madrid, des de Torrejón de Ardoz.

  • Els presentadors de 'Todo es mentira', van voler acabar l'any d'una forma molt original. Per això, van anar destruint durant tota la nit diferents escultures de gel que simbolitzaven tot el dolent del 2022.
  • La guerra d'Ucraïna, la pujada de preus o l'escalfament global.

Què ha dit Risto Mejide?

  • “Li hem donat el seu merescut al 2022, el 2022 també m'ho ha donat a mi”, va dir irònic Mejide, que fa uns mesos anunciava la seva separació amb la influencer Laura Escanes.

A més: Dani Mateo va aparèixer disfressat de Freddie Mercury a la Sexta amb Cristina Pardo, vestida d'Alejandro de Miguel, amb un vestit brillant verd.

  • El streamer, Ibai Llanos va donar les Campanades a través del seu canal de Twitch acompanyat de Ramón García i Anne Igartiburu.
  • “No vull posar-me trist, però els últims dies en aquest país han estat molt durs amb la mort de tantes dones. Que això d'una maleïda vegada s'acabi, si us plau”, va demanar el basc.

Categoria: La Jungla