La Jungla
L'actriu Inma Cuesta posa en el photocall de la 36a gala dels Premis Goya
Foto: L'actriu Inma Cuesta posa en el photocall de la 36a gala dels Premis Goya | Europa Press
Xarxes

L'actriu Inma cuesta anuncia que espera el seu segon fill

Actualitzat: Diumenge, 1 de gener de 2023. 20:28
L'actriu Inma Cuesta posa en el photocall de la 36a gala dels Premis Goya
Foto: L'actriu Inma Cuesta posa en el photocall de la 36a gala dels Premis Goya | Europa Press

L'actriu Inma Cuesta, qui ja té una filla de dos anys i mig, ha anunciat que està embarassada.

Al detall: L'actriu de La Novia i El desorden que dejas, ha començat el 2023 anunciant que està esperant al seu segon fill. 

  • Inma ja és mare d'una nena de dos anys amb la seva actual parella i, tal com ha anunciat, ara amplia la família amb el seu primer embaràs; la nena la va tenir la seva parella.
  • Ho ha explicat a través del seu compte d'Instagram. A la foto apareix la intèrpret amb les mans a la seva panxa d'embarassada.

Què diu?

  • "2023. La família creix. Mai un començament d'any va estar més ple d'amor i felicitat!! FELIÇ ANY nou!!!", ha escrit l'actriu en el seu post a la famosa xarxa social.

D'on venim? Inma Cuesta no acostuma a parlar sobre la seva vida personal ni a mostrar-la a través de les xarxes socials. L'únic que se sap de l'actriu és que ella i la seva nòvia tenen una nena de dos anys.

  • Suposadament va tenir una relació prèviament amb la cantant Vanesa Martín, però mai no es va arribar a oficialitzar.
  • Inma va parlar sobre la seva parella i la seva filla en una entrevista al diari ABC, on va declarar que "havien format una família preciosa i estaven molt contentes".
  • L'actriu va assenyalar que gràcies a la maternitat havia descobert "un amor absolutament incondicional, meravellós". "Sobretot he après a aprendre i a desaprendre coses que, a vegades, oblides quan ets adult. Jo què sé... Quan plou, penses 'quin mal'. No obstant això, els nens ho celebren perquè poden saltar en els bassals", explicava en una altra entrevista per a Hola!.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Cinema