La Jungla
Tertúlia al programa 'Fiesta'
Foto: Tertúlia al programa 'Fiesta' | Telecinco
Televisió

Continua la violència mediàtica contra Rocío Carrasco: "Tornem al punt d'inici? De veritat?"

Barcelona.
Tertúlia al programa 'Fiesta'
Foto: Tertúlia al programa 'Fiesta' | Telecinco

El programa Fiesta ha tornat a parlar de Rocío Carrasco i, un cop més, s’ha revictimitzat a la filla de Rocío Jurado, qüestionant-la per l’absent relació entre ella i els seus fills. 

Context: Rocío Carrasco va deixar de tenir relació amb la seva filla després d’una brutal pallissa que Rocío Flores va exercir contra la seva mare, fet que va comportar una condemna de tres anys per “maltractament habitual, amenaces i injuries”.

  • Carrasco ha estat sempre prudent amb aquest tema i no ha volgut explicar detalls al respecte, però sí que va voler deixar clara una cosa: “La meva filla ha estat botxí perquè abans va ser víctima, una inclús més vulnerable que jo”. D’aquesta manera, la filla de la Jurado ha intentat evitar un assenyalament contra la seva filla.
  • Tal com va explicar Rocío, i alguns professionals han confirmat públicament, seria desaconsellable un apropament entre mare i fills sense un procés previ, que permetés a ambdues parts estar preparades.
  • Rocío Carrasco, juntament amb altres testimonis i proves, va demostrar com el seu ex la va atacar a través dels fills, parlant malament d’ella: “Te’ls trauré i faré que t’odiïn”. Per tant, la situació de violència vicaria no seria un context favorable per un retrobament.

Al detall: Un vídeo on Carrasco explicava l’absent relació que té amb la seva família mediàtica ha provocat una confrontació entre Alejandra Rubio i un col·laborador del programa Fiesta.

  • El periodista Saúl Ortiz ha preguntat a Alejandra si creu que Rocío s’ha excedit o ha fet més mal del necessari. La filla de Terelu Campos ha deixat clar que “no ho ha fet amb ganes de venjança” i que “ha passat molt i queden temes pendents”.
  • Ortiz ha assegurat que hi ha temes pendents que es poden solucionar: “Des de la meva posició, ara mateix, hi ha coses que no se solucionen perquè no es volen solucionar”. Les paraules del col·laborador han provocat que Alejandra li digui que desconeix moltes coses.

En profunditat: En demanar més concreció la presentadora, el col·laborador ha posat d’exemple la situació de Carrasco amb els seus fills. Un tema que ja s’ha debatut en televisió en moltes ocasions i que la protagonista va deixar clar, de la mateixa manera que s’ha evidenciat que això suposa una revictimització de qualsevol víctima de violència vicària.

  • Alguns col·laboradors han reaccionat amb incredulitat: “Tornem al punt d’inici? De veritat?”.
  • Saúl s’ha justificat dient que “se suposa que els temps sana les ferides”. En contra, la filla de Terelu ha estat bastant clara, sense necessitat d’entrar en detalls: “Hi ha coses que no poden ser, i jo no seré explícita aquí i dir coses que ella no ha dit”.
  • El periodista s’ha negat al que escoltava: “no és així”, i Alejandra ha reincidit sense detallar massa: “Hi ha moltes persones i factors que influeixen en això...”.

Xarxes socials: A Twitter, moltes persones s'han decebut perquè el discurs i missatge, en la situació en la qual ens trobem, no s'hagi aturat un cop més.